Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Neca Kollacic

Player
Player
Joined
Mar 27, 2023
Messages
59
Ime: Nacy Terreco
Pol: Musko
Starost: 22 godine
Rasa: Belac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: San Fierro
Otac: Philip Terreco
Majka: Maya Terreco
Težina:87kg
Visina:188cm
Boja očiju: Bijele
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ima
Prednosti: Dobar covjek prije svega, Dobar artist
Slabost: Na siromasne ljude...

Zivotna prica:

Nacy Terreco je rođen u srcu San Fierroa, jednog od najživopisnijih gradova u državi San Andreas. Bio je dijete koje je odrastalo među bučnim ulicama, okruženo dinamičnom atmosferom i raznolikim kulturama. Njegovi roditelji, imigranti iz Italije, donijeli su sa sobom ljubav prema umjetnosti, glazbi i kulinarstvu.
Od malih nogu, Nacy je pokazivao talent za crtanje. Svaki slobodan trenutak provodio je sa svojim olovkama i bojama, stvarajući živopisne slike koje su odražavale raznolikost San Fierroa. Njegovi rani radovi već su privlačili pažnju lokalnih umjetnika i nastavnika, koji su prepoznali njegovu strast i potencijal.
Sa 12 godina, Nacy je doživio prvi putnički šok kada su njegovi roditelji odlučili posjetiti Italiju, svoju zemlju porijekla. To putovanje probudilo je u njemu želju za istraživanjem svijeta izvan granica San Fierroa. Otkrio je kako različite kulture oblikuju umjetnost i kako je inspiracija svuda oko nas.
Kada je napunio 18 godina, Nacy je odlučio krenuti na sveučilište u Los Santosu kako bi studirao likovnu umjetnost. Preseljenje u ovaj veliki grad bilo je prilika za Nacyja da proširi svoje horizonte i usavrši svoj stil. Ubrzo je postao aktivan član umjetničke zajednice unutar sveučilišta, izlažući svoje radove na lokalnim izložbama i festivalima.
Ipak, njegov život nije bio samo posvećen umjetnosti. Nacy je također bio strastveni putnik. Tijekom ljetnih i zimskih raspusta, putovao je diljem zemlje i svijeta, bilježeći svoja iskustva u skicama i slikama. Svako putovanje donosilo je nova iskustva i perspektive koje su obogatile njegov umjetnički rad.
Sada, s 22 godine, Nacy Terreco se vratila u San Fierro, sa zrelim umjetničkim stilom koji odražava bogatstvo njegovih iskustava i putovanja. Njegovi radovi kombiniraju elemente urbanih pejzaža San Fierroa s utjecajima koji su preplavili tijekom njegovih putovanja, stvarajući jedinstvene i provokativne kompozicije.
Njegova umjetnost sada privlači pažnju ne samo lokalne publike već i galerija širom države San Andreas. Nacy sanja o tome da jednog dana otvori vlastitu galeriju, mjesto gdje će mladi umjetnici moći izražavati svoje vizije i gdje će se raznolikost umjetnosti slaviti.
Kroz svoje putovanje, Nacy Terreco naučio je da je umjetnost više od samo slika na platnu - to je način izražavanja, istraživanja i povezivanja s ljudima širom svijeta. Njegova priča je o otkrivanju sebe kroz umjetnost i putovanja, dok se nastavlja nadahnjivati svojim koracima prema budućnosti.

Ishodi:
1.Nacy moze da pruza medicinsku pomoc sa revolverom u ruci.(samo revolver).
2.Nacy moze da nosi sa sobom legalno i xxx ilegalno oruzje zbog njegove obucenosti.
3.Nacy moze voziti svako off road vozilo do 50km na cas jer je obucen da vozi po razlicitim terenima.
4.Nacy moze voziti svako vozilo sa revolverom u ruci jer je obucen od strane specjalne jedinice.

5.Nacy moze da ide u svakom trenutku 1 na 2 (razlog;njegove neverovatne vestine).

Select for moderation
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
3,049
Biografija PRIHVACENA.
  • Pripazite na pravilo PG.

U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom