Sve se vidi u povu,100% sam siguran da je uradio BAG ABUSE tako sto je uradio F1 u krugu,pa se opet vratio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate pokazacu ti pov nije problem, al je glupo da sad dobijem npr za roll taj samo zato sto si ti hteo da kacis umesto da me dm-as a znas i sam da se znamoSve se vidi u povu,100% sam siguran da je uradio BAG ABUSE tako sto je uradio F1 u krugu,pa se opet vratio
javi se i pokazacu ti pov nisam isao f1 nego imas delay od kad udjem u krug i od kad se tebi prikazem, i za to vreme sam dotrcao malo napredSve se vidi u povu,100% sam siguran da je uradio BAG ABUSE tako sto je uradio F1 u krugu,pa se opet vratio
pa stavi tu sta ce mu pokazes privatno daj da vidimo svijavi se i pokazacu ti pov nisam isao f1 nego imas delay od kad udjem u krug i od kad se tebi prikazem, i za to vreme sam dotrcao malo napred
ok cim dodjem gajbi, al reko je da ce svakako skinutipa stavi tu sta ce mu pokazes privatno daj da vidimo svi