1.Ime porodice: STRAY
2. Ime vlasnik porodice:Kiko Vanilaa
3. ID Vlasnik Porodice:36428
4. Broj kuca: 232
5. Discord od Vlasnik porodice:kikogame123#9423
6.Forum Link od Vlasnika: kikac6752
Rankove u Porodicu:
(1) Suspend
(2) new hooligan
(3) hooligan
(4) diler hooligan
(5) guard hooligan
(6) familiy hooligan
(7) shooter hooligan
(8) O.G hooligan
(9)Co-Leader
(10)Boss hooligan
Pravila Pordice:
1.Postovati veci rank.
2.Kada ste in-game morate doci na obavezne evente kao npr. Bizwar,Fabrika oruzija,Fam raid...
3.Kada uzimate auta iz fam garaze nakon koriscenja vratite u garazu sa makar pola rezervoara da bi drugi clanovi mogli da ih voze.
4.Zabranjeno ikakvo ozbiljno vredjanje npr. psovanje majke,psovanje po veri itd.
5.Zabranjeno je ubijanja clanova familije.
6.Zabranjena kradja iz familije.
7.Zabranjeno glupiranje pre eventa.
8.Zabranjeno dranje po diskordu ili in game.
9.Obavezno je pratiti diskord i Obavestenja
10.Rank se ne trazi rank se dobija
9.Ciljevi Porodice
Da osvojimo svaki moguci event
Da budemo najaci
Da budemo top 10
I da budemo edna od najacih porodica
Dosli smo ja i moj brat i majka u uvaj grad u 1980,mi nista ni smo imali ni da jedemo ni gde da spavamo.I posle sledeci dan kad smo prespavali na ulici, dosao je neki lik i ubio nasu majku ja i moj brat smo hteli da se osvetimo.Poceli smo se baviti sa policijom kako bi na laksi nacin nasli ubica od moje majke,pustili smo vise patrola kako bi ga pronasli no nisu usoeli da ga pronadju i tako sam resio da napravim svoju bandu.Poceo sam skupljati clanove za bandu,kupovao sam oruzje i municiju, I tako proslo je dugo vremena idalje nismo ga nasli tu sam ja i moj brat pomislili smo da odustamo no u tom momentu jedan od clanova bande mi je dojavio na radio kako je video tog ubicu na neki crveni parking,ja i moj brat smo se opremili i krenuli za njim,stiglis mo kod crvenog parkinga i uocili njega kako stoi do auta uzeli smo dva snajpera i brzo ga opucali.Tako mi smo se osvetili za nasu majku, cekao sam policiju da nas uhapsi i dala nam je smrtna kazna.!
2. Ime vlasnik porodice:Kiko Vanilaa
3. ID Vlasnik Porodice:36428
4. Broj kuca: 232
5. Discord od Vlasnik porodice:kikogame123#9423
6.Forum Link od Vlasnika: kikac6752
Rankove u Porodicu:
(1) Suspend
(2) new hooligan
(3) hooligan
(4) diler hooligan
(5) guard hooligan
(6) familiy hooligan
(7) shooter hooligan
(8) O.G hooligan
(9)Co-Leader
(10)Boss hooligan
Pravila Pordice:
1.Postovati veci rank.
2.Kada ste in-game morate doci na obavezne evente kao npr. Bizwar,Fabrika oruzija,Fam raid...
3.Kada uzimate auta iz fam garaze nakon koriscenja vratite u garazu sa makar pola rezervoara da bi drugi clanovi mogli da ih voze.
4.Zabranjeno ikakvo ozbiljno vredjanje npr. psovanje majke,psovanje po veri itd.
5.Zabranjeno je ubijanja clanova familije.
6.Zabranjena kradja iz familije.
7.Zabranjeno glupiranje pre eventa.
8.Zabranjeno dranje po diskordu ili in game.
9.Obavezno je pratiti diskord i Obavestenja
10.Rank se ne trazi rank se dobija
9.Ciljevi Porodice
Da osvojimo svaki moguci event
Da budemo najaci
Da budemo top 10
I da budemo edna od najacih porodica
Dosli smo ja i moj brat i majka u uvaj grad u 1980,mi nista ni smo imali ni da jedemo ni gde da spavamo.I posle sledeci dan kad smo prespavali na ulici, dosao je neki lik i ubio nasu majku ja i moj brat smo hteli da se osvetimo.Poceli smo se baviti sa policijom kako bi na laksi nacin nasli ubica od moje majke,pustili smo vise patrola kako bi ga pronasli no nisu usoeli da ga pronadju i tako sam resio da napravim svoju bandu.Poceo sam skupljati clanove za bandu,kupovao sam oruzje i municiju, I tako proslo je dugo vremena idalje nismo ga nasli tu sam ja i moj brat pomislili smo da odustamo no u tom momentu jedan od clanova bande mi je dojavio na radio kako je video tog ubicu na neki crveni parking,ja i moj brat smo se opremili i krenuli za njim,stiglis mo kod crvenog parkinga i uocili njega kako stoi do auta uzeli smo dva snajpera i brzo ga opucali.Tako mi smo se osvetili za nasu majku, cekao sam policiju da nas uhapsi i dala nam je smrtna kazna.!
Last edited: