Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Appel za unban G.P 1.4 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39676
Players nickname
Ognjen Unppostable
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 18, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JcHPPyI

OgiKing

Player
Player
Dobio sam ban za G.P 1.4,i misim da je doslo do greske.Posto ja nikada nisam imao vise od 2 acc {MAIN TWINK].I zelo bih da dobijem jos jednu sansu.Ako treba prihvaticu i MONEYWIPE,imam mnogo lepih uspomena i zelim se opet druziti sa drugarima.U discord porukama ste mi napisali da se banovani acc ne vaze kao postojeci i da smem da nastavim da igram na mom nalogu 39676 i da mi se to od sada vazi kao main a ja sam banovan za twink.Posto ja i brat igramo na dva razlicita kompjutera na istoj ip adresi on je imo jedan acc i twink i ja jedan acc i twink zato sto nismo znali da nesmemo da imamo obadvojica po twink vec po jedan main nalog.Kada smo dobili ban ja sam dobio za 1.4 a on za 1.1 njegov id je trajno blokiran tada a ja sam dobio unban za 1.4 tako da sada samo ja imam svoj nalog na kom sam banovan za 1.4 molim da dobijem unban jel je ovo cista greska.I obecavam da se ovo vise nece ponoviti

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, potvrdjena vise od 2 naloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom