1. Vaše ime IRL Vukasin
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4h+
5. Vaš Discord vukasin9464
6. Vaše ingame ime Vukasin Legend
7. Vaš ID 4644
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1 Imam dosta iskustva kao hc u organizacijama i legalnim i ilegalnim.
2 Nevolim da vidim kako se ljudi svadjaju oko novca tako da bi svi ljudi dobijali jednaku kolicinu novca
3 Pokusao bih da sto vise koristimo radio i da postujemo pravila grada
4 Pokusao bih da svakom clanu pomognem na neki nacin ako je moguce
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Tokom ovog vremena je dosta bio slab kriminal sve manje i manje su se pljackale prodavnice,GS,FZ,itd.To bi promenio tako sto bi bili sve vise i vise aktivniji svaki clan bi imao ulogu u pljacki i nebi nikad ostavili nekoga iza sebe da bude uhapsen.Potrudio bih se da radim kao jedan tim a ne svako za sebe u kom slucaju da nas jedan clan padne u nesvest ili ide u zatvor a znamo gde je mi bi rado probali da ga spasio kao jedan tim.Po meni pojenta organizacije je da svi radio kao tim jer smo onda jaci i bolji nego kao jedan.Tim je jedna stvar koju neki drugi lideri preskoce a u ovom slucaju to se nebi desavalo.
Rankovi
1 Suspend 48h
2 Suspend 24h
3 Diler
4 J Gangster
5 Gangster
6 Grafit tim
7 Leader of Grafit tim
8 Geto Cleaner
9 Turfer
10 Comandir
11 O.G
12 Turf Team Leader
13 Under Boss
14 Boss
Hvala na citanju
Srecno svim kandidatima
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4h+
5. Vaš Discord vukasin9464
6. Vaše ingame ime Vukasin Legend
7. Vaš ID 4644
Dodatne informacije
1. Lider za..... Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1 Imam dosta iskustva kao hc u organizacijama i legalnim i ilegalnim.
2 Nevolim da vidim kako se ljudi svadjaju oko novca tako da bi svi ljudi dobijali jednaku kolicinu novca
3 Pokusao bih da sto vise koristimo radio i da postujemo pravila grada
4 Pokusao bih da svakom clanu pomognem na neki nacin ako je moguce
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Tokom ovog vremena je dosta bio slab kriminal sve manje i manje su se pljackale prodavnice,GS,FZ,itd.To bi promenio tako sto bi bili sve vise i vise aktivniji svaki clan bi imao ulogu u pljacki i nebi nikad ostavili nekoga iza sebe da bude uhapsen.Potrudio bih se da radim kao jedan tim a ne svako za sebe u kom slucaju da nas jedan clan padne u nesvest ili ide u zatvor a znamo gde je mi bi rado probali da ga spasio kao jedan tim.Po meni pojenta organizacije je da svi radio kao tim jer smo onda jaci i bolji nego kao jedan.Tim je jedna stvar koju neki drugi lideri preskoce a u ovom slucaju to se nebi desavalo.
Rankovi
1 Suspend 48h
2 Suspend 24h
3 Diler
4 J Gangster
5 Gangster
6 Grafit tim
7 Leader of Grafit tim
8 Geto Cleaner
9 Turfer
10 Comandir
11 O.G