Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40813
Players nickname
Bojan Nabarro
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 8, 2024
Time
21:30
Proofs
https://imgur.com/a/wFs1vDX

Bojan Creed

Player
Player
Joined
Apr 17, 2023
Messages
21
Opis problema:

dobro veče poštovana administracija, obratio bih se direktno gospodinu Muji simba, imam problem sa vašim projektom na serveru, naime banovali ste me 8. marta 2024. godine zbog kršenja pravila GP 1.6, koji nisam prekršio. Sve je počelo kada sam želeo. da kupim sebi biznis i kupio sam ga od igrača Alokina Todorovića 40322, uredno sam platio 15 miliona u igrici za njega, što znači da nisam uzeo ni dinara pravog novca iz stvarnog života, ali zato alokin je, a ja to nisam znao sve do trenutka kada sam dobio ban na nalogu.

igrač alokin je kupio kuću od igrača za pravi novac iz stvarnog života, zatim je prodao kuću igraču i taj igrač je takođe dobio ban, a zatim je kupio prodavnicu 24/7 postavio oglas da prodaje tu prodavnicu, pa sam mu se ja javio i kupio od njga tu prodavnicu, ponavljam, ne znajući da je on kupio novac u igri od nekoga i onda kada sam kupio tu radnju dobio sam ban.

Zamolio bih vas, gospodine Mujo, ako možete da pogledate okolnosti za moje banovanje i ako se pokaže da sam zaista pogrešio, dozvolite mi da ostanem banovan, ali kažem vam da nemam nikakve veze sa tim igračima i stvari koje su uradili, a ja bih jako voleo da mi date un ban da bih nastavio da igram normalno kao svi normalni igrači i sve ovo vam pišem jer pre svega verujem da ćete doneti pravu odluku i da ćete mi pružiti šansu.
Jer bez ovog projekta nemam ništa
ukoliko je Neophodno da bih dobio Un ban Slazem se sa Money WIPE

Ljubazno vas molim da preispitate sve okolnosti i skinete mi ban ako ste u mogućnosti. Srdačan pozdrav i želim vam prijatan ostatak dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom