Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34851
Players nickname
Eskobar Rinac
Administrators nickname
Eldar Sicario
Date
Jun 18, 2024
Time
14:00
Proofs
aqqfqfqfqq

Eskobar Rinac

Player
Player
Dragi Mujo i Abrahame, dobio sam ban 18.6.2024 za igranje na drugom projektu(koi je bio smece) tda sam prekrsio pravilo(P.Z.L 3.1) dok sam bio lider neformalne familije,na tom serveru nisam nikad igrao cuo sam od druga da se tamo puca otiso sam i nije mi se svidelo,tad sam shvatio da je Grand naj bolji projekat ko kaze da nije laze.Zamolio bih vas da mi date sansu da opet igram na vasem projektu nikad do tada nisam prekrsio pravilo koe je za ban,vec mi je gospodin Abraham prekledao proslu zalbu za Un ban, ali smatram da u prosloj zalbi nisam dovoljno objasnio.Zamolio bih vas ako je ikako moguce da dobijem un ban i da uzivam u novim eventovima koje ubacujete,2-3 godine se trudim da steknem nesto na vasem projektu i sada da mi sve to propadne(familije,kuca,biznis).Vi opet odluci te,pristajem na money wape,hvala na izdvojenom vremenu.Ovo nije nikakava Zalba na gospodina Eldara Sicari vec appel za un ban on radi svoju duznost onako kako treba kao i svi ostali admini na serveru,obecavam da se takve greske nikad nece ponoviti niti bilo kakve druge.Hvala jos jednom

Eskobar Rinac

Player
Player
Nisam znao da je to zabranjeno
Moj predlog za ostale lidere fama da ih obavestite da pogledaju pravila za lidere jer dosta njih kupuje Fam kao i ja sto sam kupio da budu upuceni za svoje posledice.Naravno vi ste ovde da odlucujete a ne ja

Eskobar Rinac

Player
Player
Nista drgo ne igram sem vaseg projekta provodim dosta vremena igrajuci vas projekat.Sada kada sam banovan nista drugo ne igram,smatram da nisam nesto prekrsio sto bih naskodilo serveru kao sto je chitovanje , prodaja stavri ing za rl pare ,skemanje drugih ljudi da im upropastim zelju za igranjem...Hvala vam puno ako mi date sansu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom