Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Blood Street Gang | Danillo Geri

Rejected
Status
Not open for further replies.

Danilo Geri

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Danilo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord: danilogeri
6. Vaše ingame ime: Danillo Geri
7. Vaš ID: 42833

1. Lider za Blood Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1- Kao glavni razlog zasto zelim biti lider ove specificne organizacije je moje dugogodisnje iskustvo u samom CRIME roleplay-u.

2- Pobrinuo bih se da u organizaciji nema nikakv vid toksicnih igraca koji ce samo unistaviti ceo roleplay dozivljaj.

3- Redovno bih ispunjavao aktivnosti servera kao sto su redovne talacke, pljacke Gun Stora, pljacke 24/7 i ostali crime eventi...

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Za pocetak doveo bih sto vise ljudi za koje znam da imaju odredjeno znaje roleplay-a.
- Svakog novog clana kog se razmisljam da ubacim cu pre toga ispitati osnovna rp pravila i videti da li ima kvaliteta da se pridruzi bandi.
- Imao bih spreman GT (Graffiti Team) koji ce svakakog dana bojati geto u nasu boju!
- Svaki dan bi bili na tajnama,24/7,Gun Store-u i ostalim CRIME eventima.
- Redovno bih pratio zalaganja mojih clanova i koliko ko vredi da bih znao kada je neko zasluzio RANK UP.
- Jedna od glavnih aktivnost bi bila talacka jer mislim da ona dosta poboljsava roleplay.
- Svaki clan koji prekrsi bilo koje pravilo grada bice kaznjen
KICKOM iz organizacije.

Lista rankova:

1. Suspend
2. New born
3. Fam member
4. Fam support
5. Gheto boy
6. Grafit baby
7. Grafit team leader
8. Gheto cleaner
9. Turf boy