Bilgi
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (OOC yaşı): Evet 23
2. Saat dilimi: 5+30
3. Sunucuda günlük aktif süre (10:00 AM - 15:00 PM):
4. Haftalık ortalama çevrimiçi (saat): 90
5. Discord Kimliğiniz: .buqra
6. Karakterlerinizin adı (IC): Josseff Parker
7. Oyun içi kimliğiniz (Ana ve Twink): Ana - 150684
8. Oyun içi seviyeniz: 17
9. (Devlet veya Suç)'un tercih edilen küratörü: Eyalet
10: Konuşulan diller: İyi derecede İngilizce
Ek bilgiler
1. Neden yönetici olup RP-life'tan mezun oldunuz
I've been living in the city for over a year and have had the chance to try many different establishments, from legal to illegal. I love trying new things, so getting the chance to try many different organizations and experiences showed me all the different aspects of Grand Rp and what the server as a whole has to offer from the players' perspective. However, I always had a curiosity and interest in helping with the project, which influenced my decision to apply for management. I've enjoyed all the rps, but I'm interested in branching out from the rp part, trying something new, and hoping to use my skills to help the admin team.
2. Şehirde hangi görevlerde bulundunuz? (Suç/Devlet/Gayri Resmi Lider )
Durum
- Kıdemli aile yöneticisi olarak görev yaptım
- 1 dönem memur old
suç
- Çarpışma ailesi 2021 milletvekili vekili/eski.
- Grove 10 yetkilisi yaptım
- Ballas çete üyesi
- Vagos çete üyesi
3. Güçlü yönleriniz neler?
- Sabırlı bir kişiliğe sahibim
- Zaman yönetimi konusunda çok iyiyim ve hızlıyım.
- Kararlılığım iyidir, geniş düşünce yapısına sahibimdir.
- Kolayca pes etmem.
- Anlıyorum ve iyi bir dinleyiciyim.
4. Zayıf yönleriniz neler?
- Anlayışlı ve iyi bir insanım.
5. Yönetici ekibine hangi becerileri kazandırabilirsiniz?
- Güçlü bir kişiliğe sahibim, iyi bir akla sahibim, en kötü durumda bile iyi düşünebilirim, bir sorun olduğunda iyi bir çözücüyüm.
- İyi bir organizatör kişiliğine sahibim. Rapor forumlarına hızlı bir yanıt vereceğimi düşünüyorum. Oyun ve oyuncular için en iyi ortamı yaratmaya çalışacağım.
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olmanız sınırlıdır
- Evet.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
- HAYIR
8. Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
- Başvurumu incelediğiniz için teşekkür eder, değerli vaktinizi bana ayırdığınız için başarılar dilerim.
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (OOC yaşı): Evet 23
2. Saat dilimi: 5+30
3. Sunucuda günlük aktif süre (10:00 AM - 15:00 PM):
4. Haftalık ortalama çevrimiçi (saat): 90
5. Discord Kimliğiniz: .buqra
6. Karakterlerinizin adı (IC): Josseff Parker
7. Oyun içi kimliğiniz (Ana ve Twink): Ana - 150684
8. Oyun içi seviyeniz: 17
9. (Devlet veya Suç)'un tercih edilen küratörü: Eyalet
10: Konuşulan diller: İyi derecede İngilizce
Ek bilgiler
1. Neden yönetici olup RP-life'tan mezun oldunuz
I've been living in the city for over a year and have had the chance to try many different establishments, from legal to illegal. I love trying new things, so getting the chance to try many different organizations and experiences showed me all the different aspects of Grand Rp and what the server as a whole has to offer from the players' perspective. However, I always had a curiosity and interest in helping with the project, which influenced my decision to apply for management. I've enjoyed all the rps, but I'm interested in branching out from the rp part, trying something new, and hoping to use my skills to help the admin team.
2. Şehirde hangi görevlerde bulundunuz? (Suç/Devlet/Gayri Resmi Lider )
Durum
- Kıdemli aile yöneticisi olarak görev yaptım
- 1 dönem memur old
suç
- Çarpışma ailesi 2021 milletvekili vekili/eski.
- Grove 10 yetkilisi yaptım
- Ballas çete üyesi
- Vagos çete üyesi
3. Güçlü yönleriniz neler?
- Sabırlı bir kişiliğe sahibim
- Zaman yönetimi konusunda çok iyiyim ve hızlıyım.
- Kararlılığım iyidir, geniş düşünce yapısına sahibimdir.
- Kolayca pes etmem.
- Anlıyorum ve iyi bir dinleyiciyim.
4. Zayıf yönleriniz neler?
- Anlayışlı ve iyi bir insanım.
5. Yönetici ekibine hangi becerileri kazandırabilirsiniz?
- Güçlü bir kişiliğe sahibim, iyi bir akla sahibim, en kötü durumda bile iyi düşünebilirim, bir sorun olduğunda iyi bir çözücüyüm.
- İyi bir organizatör kişiliğine sahibim. Rapor forumlarına hızlı bir yanıt vereceğimi düşünüyorum. Oyun ve oyuncular için en iyi ortamı yaratmaya çalışacağım.
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetici olduğunuzda işletme sahibi olmanız sınırlıdır
- Evet.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen herhangi bir IRL sorunu veya durumu var mı?
- HAYIR
8. Başvurunuz için dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
- Başvurumu incelediğiniz için teşekkür eder, değerli vaktinizi bana ayırdığınız için başarılar dilerim.