1. Vaše ime IRL:Ajdin
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):sve zavisi od smjene na poslu nekad od 15:30 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8+
6. Vaš Discord:cune7644
7. Vaše ingame imeinky Bombastic
8. Vaš ID:4106
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin: Zato sto sam vec dugo na ovom projektu i volio bih smanjiti krsenje pravila i povecao RP.
2. Koje su vaše prednosti: Brz sam u poslu koji mi se zada.
3. Koje su vaše najveće slabosti: Kad neko misli da je upravu a nije.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin: Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku: jedino posao trenutno ali mozemo se dogovoriti oko termina itd.
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):sve zavisi od smjene na poslu nekad od 15:30 do 23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8+
6. Vaš Discord:cune7644
7. Vaše ingame imeinky Bombastic
8. Vaš ID:4106
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin: Zato sto sam vec dugo na ovom projektu i volio bih smanjiti krsenje pravila i povecao RP.
2. Koje su vaše prednosti: Brz sam u poslu koji mi se zada.
3. Koje su vaše najveće slabosti: Kad neko misli da je upravu a nije.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin: Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku: jedino posao trenutno ali mozemo se dogovoriti oko termina itd.