Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresno donesena odluka I Andrej Wbear

Status
Not open for further replies.
Your ID
58418
Players nickname
Zaxon Pita
Administrators nickname
Andrej Wbear
Date
Jun 20, 2024
Time
3.47
Proofs
Nemam proof ali mozete vidjet da sam imo o warnova danas

Zaxon

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo
Ovim putem vam se obracam jer mislim da je sam dobio ban na 7 dana zbog 6.5 i 6.15 a imo sam danas 0 warnova mislim da je nemoguce da dodbije ban na 7 dana zbog 2 warna ako ikako moze da mi se da unban i da se kazni administrator.
Hvala puno

Zaxon

Player
Player
Mislim da je do scriptee ako mozete da mi date unban bilo bi lijepo od vas hvalaaa

Eskobar Rinac

Player
Player
imao si vrv 2 upozorenja neko te okacio i dobio si 3.Dobio si samo 7dana ,budi zahvalan i seti se da sam dobio ban 60 dana za P.Z.L 3.1(igrannje na drugom serveru do si lider nef fam) nisam ni znao da to postoji pravilo i da je zabranjeno

Zaxon

Player
Player
imao si vrv 2 upozorenja neko te okacio i dobio si 3.Dobio si samo 7dana ,budi zahvalan i seti se da sam dobio ban 60 dana za P.Z.L 3.1(igrannje na drugom serveru do si lider nef fam) nisam ni znao da to postoji pravilo i da je zabranjeno
ali brate slusaj ja sam dobio 7 dana ban zato sto sam dobio 2 warna ne tri zbog 6.5 ili 6.15 razuimijes mislim da me samo scrypta banaovala ne admin ali neznam ce da vidimo posto ja sam imo 0 warno a dobio 2 to znaci da je nemoguce da banuje zbog 2 warna kad treba 3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom