Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | Djomla Bomba |60046

Rejected
Status
Not open for further replies.

Katakomba

Player
Player
Joined
May 12, 2024
Messages
19

Ime: Djomla Bomba
Pol: Muško
Starost: 13
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rodenja: Beograd
Otac: Stojan Bomba
Majka: Mira bomba (mrtav)
Tezina/visina: 95kg/195cm
Boja ociju: crne
Boja kosa: crvena
Tetovaza: sve osim glave
Prednosti : Snalazljivost u rizicnim situacijama
Slabost: Pucanje (zbog droge vid mu je ostecen)


Životna prica:
Djomla Bomba je rođen i odrastao u Beogradu, Srbiji. Mama mu je bila terorista i imala nadimak Bomba, što je oblikovalo njegovo rano detinjstvo i razvilo kod njega nezasitan apetit za moć i bogatstvo. Odrastao u porodici sa ograničenim sredstvima, Djomla je žudio za boljim životom i uticajem. Iako su mu počeci bili skromni, posjedovao je oštar um i harizmatičnu ličnost koja mu je omogućila da se kreće kroz različite društvene krugove.

Kako je sazrevao, Djomlina želja za uspehom postajala je sve jača, podstičući ga da manipuliše i iskorištava druge za dobrobit onih koje voli i koji su mu važni. Postao je vešt u umetnosti obmane, šarmirajući svoj put u uticajne krugove i koristeći svoje veze da postigne moć. Međutim, ovaj put ga je odveo mračnim putem jer je otkrio da korupcija i nezakonite aktivnosti nude brz put do života koji je želeo. Vođen svojom nezasitnom pohlepom, Djomla je odlučio napustiti etiku i moral, prigrlivši život u korupciji i obmani. Upleo se u mrežu tajnih poslova, koristeći svoju inteligenciju i manipulativnu prirodu u svoju korist. Unatoč mogućim posljedicama, Djomla je ostao nepokolebljiv, vođen svojom nezasitom željom za bogatstvom.

Napustio je Srbiju i preselio se u Los Santos, grad poznat po kriminalu, što je bilo idealno mesto za novi početak. Morao se prilagoditi novom okruženju, ali zahvaljujući svojoj snalažljivosti, brzo je pronašao put ka vrhu. S vremena na vreme, Djomla je shvatio da kao pojedinac neće moći postići mnogo. Stoga je sklapao saveze sa onima koji su cenili i poštovali njegovu hrabrost i mudrost. Kako je Djomla postajao stariji, sve više je razmišljao o svojoj budućnosti.

Ishodi:
Djomla može dizati igrače sa revolverom, ali ne sa puškom.
Djomla može da vezuje sa bilo koje strane.
Djomla može da pretražuje sa bilo koje strane.
Djomla može da vezuje sa revolverom/tazerom u ruci.
Djomla može da pretražuje sa revolverom/tazerom u ruci.

 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom