Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 10+sati
5. Vaš Discord: Savicu1#7912
6. Vaše ingame ime: Nikola Black
7. Vaš ID: 50120

Dodatne informacije

1. Lider za:
Life Invader

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
-
Tokom svoje karijere u ovome gradu bio sam u raznim organizacijama kao sto su LSPD,MS,SAHP i imao sam razne rankove od PO1 do zamjenika nacelnika ali nikad nisam imao priliku da se pokazem u svojim novinarskim iskustvima.Pa bih se voleo i tu isprobat.

- Imao sam dosta prijatelja koji su radili u Life Invader-u i koji su mi se stalno zalili da ne mogu bit dobar cin zato sto se dijele preko veze ili ako platis,to bi kod mene bilo zabranjeno i strogo kaznjivo.

- Cilj mi je stvoriti ne ustrasivi tim koji bi pomerao granice zurnalizama pritom pazeci na pravila servera, uvodjenjem aktivnih ekipa koje prikupljaju informacije za vesti tokom dana, nagradnih igra i ostalo. Pritom bi obezbedio potrebnu obuku clanova za ovakav poduhvat.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

- Reorganizacija ove organizacije je od vitalne znacajnosti, strukturiranje rankova i napojnica u skladu sa mogucnosti pojedinih uposlenika bi ih potiklo da aktivni rad te stim bi cesce ulazili u roleplay situacije.

- Održavanje što više događaja poput Talent Show, Car Show, Modna Revija itd.

- Trudio bi se da napravim takvuu organizaciju da bi moje kolege radile tako u smjenama da se niko ne bi umorio i da bi uuvjek u toku dana isli oglasi kako igraci ne bi cekali po 1h na svoj oglas.

Hvala na citanju moje prijave

Sa postovanjem

Nikola Black

Status
Not open for further replies.
Top Bottom