1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 10+sati
5. Vaš Discord: Savicu1#7912
6. Vaše ingame ime: Nikola Black
7. Vaš ID: 50120
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 10+sati
5. Vaš Discord: Savicu1#7912
6. Vaše ingame ime: Nikola Black
7. Vaš ID: 50120
Dodatne informacije
1. Lider za: Life Invader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Tokom svoje karijere u ovome gradu bio sam u raznim organizacijama kao sto su LSPD,MS,SAHP i imao sam razne rankove od PO1 do zamjenika nacelnika ali nikad nisam imao priliku da se pokazem u svojim novinarskim iskustvima.Pa bih se voleo i tu isprobat.
- Imao sam dosta prijatelja koji su radili u Life Invader-u i koji su mi se stalno zalili da ne mogu bit dobar cin zato sto se dijele preko veze ili ako platis,to bi kod mene bilo zabranjeno i strogo kaznjivo.
- Cilj mi je stvoriti ne ustrasivi tim koji bi pomerao granice zurnalizama pritom pazeci na pravila servera, uvodjenjem aktivnih ekipa koje prikupljaju informacije za vesti tokom dana, nagradnih igra i ostalo. Pritom bi obezbedio potrebnu obuku clanova za ovakav poduhvat.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Reorganizacija ove organizacije je od vitalne znacajnosti, strukturiranje rankova i napojnica u skladu sa mogucnosti pojedinih uposlenika bi ih potiklo da aktivni rad te stim bi cesce ulazili u roleplay situacije.
- Održavanje što više događaja poput Talent Show, Car Show, Modna Revija itd.
- Trudio bi se da napravim takvuu organizaciju da bi moje kolege radile tako u smjenama da se niko ne bi umorio i da bi uuvjek u toku dana isli oglasi kako igraci ne bi cekali po 1h na svoj oglas.
Hvala na citanju moje prijave
Sa postovanjem
Nikola Black