1. Vaše ime IRL: Goran Perisic
2. Vaše godine: 31
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-10
5. Vaš Discord: goxx993
6. Vaše ingame ime: Goxx Salamanca
7. Vaš ID: 56428
Dodatne informacije
1. Lider za... :Life Invader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1. Želim ojačati i poboljšati način informiranja građana ovoga grada.
2. Želim da ljudi saznaju sve informacije na vrijeme i da se znaju pripremiti na bilo kakve mjere zaštite.
3. Smatram da sam dovoljno zreo da vodim ovu organizaciju i smatram da imam dovoljno iskustva u ovoj organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Imao bih terensku i uredsku ekipu u ovoj organizaciji. Terenska ekipa bi se sastojala od novinara, fotografa i kamermana, dok bi se uredska ekipa sastojala od školovanih i pismenih ljudi koji bi uređivali oglase i pisali članke od dokaza koje im dostavi terenska ekipa.
2. Organizacija bi radila punom parom i nastojali bi da svim igračima izbacimo oglase na vrijeme.
3. Iskoristio bih filmski studio u gradu kako bih snimili film za naše građane.
2. Vaše godine: 31
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-10
5. Vaš Discord: goxx993
6. Vaše ingame ime: Goxx Salamanca
7. Vaš ID: 56428
Dodatne informacije
1. Lider za... :Life Invader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1. Želim ojačati i poboljšati način informiranja građana ovoga grada.
2. Želim da ljudi saznaju sve informacije na vrijeme i da se znaju pripremiti na bilo kakve mjere zaštite.
3. Smatram da sam dovoljno zreo da vodim ovu organizaciju i smatram da imam dovoljno iskustva u ovoj organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Imao bih terensku i uredsku ekipu u ovoj organizaciji. Terenska ekipa bi se sastojala od novinara, fotografa i kamermana, dok bi se uredska ekipa sastojala od školovanih i pismenih ljudi koji bi uređivali oglase i pisali članke od dokaza koje im dostavi terenska ekipa.
2. Organizacija bi radila punom parom i nastojali bi da svim igračima izbacimo oglase na vrijeme.
3. Iskoristio bih filmski studio u gradu kako bih snimili film za naše građane.