Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53840
Players nickname
Ognjen Inyaheadd
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 21, 2024
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/5lk35f

Ognjen Inyahead

Leader
Leader
draga administracijo ja se izvinjavam na mojoj gresci bio sam kod druga usao sam na svoj acc da mu pokazem koliko sam para imao u to vreme to je jedini put kada sam usao preko tudjeg pca na svog acc-a znam da twink nije appealable ali ovo je jedna molba da mi date unban jer jednostavno ne mogu bez svog twinka preko 60m imam na mom twinku i ne bih voleo da to tek tako nestane jos jednom vas molim da mi date unban krece leto i voleo bi da imam svoj twink opet srdacan pozdrav za ceo admin tim i nadam se pozitivnom odgovoru

Ognjen Inyahead

Leader
Leader
draga administracijo ja se izvinjavam na mojoj gresci bio sam kod druga usao sam na svoj acc da mu pokazem koliko sam para imao u to vreme to je jedini put kada sam usao preko tudjeg pca na svog acc-a znam da twink nije appealable ali ovo je jedna molba da mi date unban jer jednostavno ne mogu bez svog twinka preko 60m imam na mom twinku i ne bih voleo da to tek tako nestane jos jednom vas molim da mi date unban krece leto i voleo bi da imam svoj twink opet srdacan pozdrav za ceo admin tim i nadam se pozitivnom odgovoru
prihvatam i money wipe i car wipe

Ognjen Inyahead

Leader
Leader
i da napomenem vec ste mi jednom odbili zalbu,nije zalba na admina koji mi je dao ban vec molba da mi date unban🙏

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom