Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija | Yusuf Sicario | 41677

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Joined
May 20, 2023
Messages
30
Ime: Yusuf Sicario
Starost: 27 godina
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Novi Pazat
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Baron/Crna
Tetovaže: Samo na ledjima
Prednosti: Precizan,pouzdan,liderski nastrojen
Slabost: Agresivan,Impulsivan, ponekad nestabilan i nepredvidljiv


Životna Priča:

Yusuf je rodje 12. Septembra 1996. u jednom malom gradu po imenu Novi Pazar. Yusufovi Roditelji su se preselili u Novi Pazar radi boljih uslova za zivot. Yusufovi roditelji su se dosta svadjali pa je njegova majka non stop bjezala od kuce. Tako je 28 Januara 2005 Yusufova mama otisla od kuce i dozivela saobracajnu nesrecu u kojoj je nazalost izgubila zivot. Yusuf je bio skrhan i ljut na oca jer je zbog njega i njegovih glupih svadja njegova mama izgubila zivot. Yusufov otac je 21. Oktobra 2008. odlucio da se presele u jedan veoma poznat grad po imenu Los Santos. U njemu njegov otac je postao tajni agent specijalne jedinice po imenu FIB. Yusufov otac je imao jedan tajni zadatak 2011. gde su hvatali dilera droge na tom zadatku Yusufov otac je bio gadno ozljedjen i nazalost ostao u invalidskim kolicima. Yusuf je jos kao mali ostao bez majke a sada mu je i otac invalid. Ucinio je sve sto je mogao da pomogne svom ocu ali nazalost 12 aprila 2013 Yusufov otac je poceo da veoma brzo da gubi krv te je preminuo. Sa samo 17 godina Yusuf je ostao bez majke i bez oca on se zakleo da ce svakog kriminalca Los Santosa privesti pravdi.

Pocetak karijere:

Yusuf je poceo 23 oktobra 2016 godine poceo da radi u LSPD-ju. On je bio spretan u tome sta radi i veoma je brzo napredovao. Svi su ga voleli gotivili o postovali, ali jedan od tih kolega ga bas i nije voleo. Pokusavao je na sve nacine da ga sputava i da ga pokaze u najgorem svetlu. Yusufu se to nije svidelo i prisao je i pitao ga je koji on ima problem sa njim. On je rekao da je Yusufov otac ubio njegovog te se on zakleo na osvetu. Kada je cuo da je Yusufov otac preminuo bio je ljut jer je on zeleo da ubije Yusufovog oca. Nako ovi pretnja koje je Yusuf cuo odama je rekao da mu plan nece uspeti i ako pokusa nesto da ce svima pokazati snimak ovog razgovora. Dok se Yusuf tusirao i spremao se za posao taj kolega je dosao i u njegovu sobu nasao mu kamericu i slomio je pa je poceo da govori svima kako je lazov ovom incidentu. Yusuf je rekao samo svojim bliskim prijateljima o ovom incidentu i nikom drugo ali one je to nekako saznao i upotrebio ga protiv njega. Yusuf kada je dosao na posao nacelnik ga je pozvao u svoju kancelariju i rekao mu da moze da se razduzi jer je otpusten za nepostovanje drugih kolega.Yusuf nije zelo da pravi vece probleme i razduzio se i otisa. Taj kolega mu se smeja svo vreme ali Yusuf mu je rekao samo me ti cekaj.


Uspon u karijeri

Yusuf je ostao bez posla i upamcen kao propali policajac sve dok nije cuo da ga trazi jedna osoba po imenu Coby Simba.Coby je bio jedan od pripadnika policije i bio je zainteresovan da Yusuf postane novi clan LSPD-a. Yusuf je prihvatio ponudu i rekao je da ga nece izneverit. Nakon nekog vremena Coby je primetio da je Yusuf veoma vest u vodjenu veoma stresnih situacija te ga je pitao da li bi zelo da postane novi Komandant SWAT-a. Yusuf je prihvatio ovu ponudu. pa je nakon 8 godina obnovi svoju cast. Yusuf je bio na akciji u kojo je morao da uhvati kriminalca koje vlada trazi vec duze vreme. Kada ga je konacno uhvatio svatio je ko je to. To je bio onaj isti kolega koji je Yusufa osramotio 8 godina pre. Nakon sto je saznao ko je i sta je on je rekao da ce se ovo sve ovo zavrsiti kako je on planirao. Taj kolega je samo rekao da ce ga sresti na drugom svetu te ga je niotkud metak pogodio uglavu ubivsi ga na licu mesta. Yusuf je bio frustriran jer je on zelo da mu se osveti ali nije uspeo cak iako ga je uhvatio 8 godina posle. Zakleo se da ce onog ko ga je ubio muciti dok neumre.Yusuf je od tog incidenta bio ispunjen mrznjom i svakog kriminalca je resavao na svoj nacin. Vodio ih je kod raznih bandita da rade sta zele sa njima i nikad nije bio uhvacen te je samim tim postao korumpirani policajac.

Ishodi:
1-Yusuf moze da ucestvuje u akcijama sa kriminalnim bandama i porodicama, da odredjene pusta na slobodu i oblaci se u njihovu odecu i maske a u slucaju da ne zele saradjivati, moze ih muciti kako bi sakupljao dokaze i saznao bitne informacije.
2-Yusuf moze koristiti i prodavati sva ilegalna oruzja koja su dostupna na crnom trzistu (ne od organizacije)
3-Yusuf moze da vozi, veze, vuce, pruza prvu pomoc, otvara PDA, skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj tako da mu nista od toga nije nepoznato
4-Yusufje jako sklon korupciji i ako bude uhvacen burno i brzo reaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,ubiti i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
5-Yusuf moze uvek ici 1vs2 zbog svoje obuke i treninga
6-Yusuf moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzje,municiju,pancire,drogu i ilegalne stvari da mu predaju.Kao i novac do 100k
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,150
Biografija PRIHVACENA.
Pripazite na PG.


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom