Ime:Mikael Majjkic
Pol:Muski
Starost:20
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Milan
Majka:Nevenka
Težina:90 kg
Visina:195 cm
Boja očiju:zeleno/braon
Boja kose:crna
Tetovaže:imam
Prednosti
ametan,snalazljiv
Slabost:tvrdoglav
Životna priča: 200+ reči
Rodjen sam u malom selu na obali reke, gde su dani bili ispunjeni igrom i radom na poljima .
Moji roditelji su bili poljoprivrednici,vredni ljudi,rano sam shvatio da je obrazovanje kljucno za bolju buducnost.
Posle osnovne skole dobio sam stipendiju za srednju skolu u gradu.Bio je to veliki korak za mene.
Tokom svojih mladih godina Mikael se pridruzio Zutoj bandi sa zutima je pljackao otimao ulicama Los Santosa
Tokom talacke situacije u Hipi selu Mikael je bio priveden od strane dva 00 Agenata za Mikaelovu slobodu ponudili su mu da radi za njih
kako bi otplatio sve svoje kazne na sta Mikael prihvata ponudu.
Bio je uveden u zasticene svedoke i onda je Mikael svedocio protiv Zute bande.
Tada krece Mikaelov novi zivot Mikael se pridruzuje L.S.P.D bio je dosta snalazljiv te je dobio bolju poziciju u L.S.P.D
onda posle nekog vremena je presao u NG te je naucio rukovati vecim kalibrom oruzija.
na sta Mikael dolazi u grad te ga srece Zuta banda i otima ga
kada su krenuli da ispituju Mikaela da im kaze sve oko ispitivanja u postaje F.I.B-A na sta je Mikael sve rekao i poceo je da radi za obe strane
na sta Mikael odlucuje da izadje neko vreme iz toga i vrati se u L.S.P.D tamo postaje Zamenik Komandanta SWAT-A
i tu krece Mikaelove vrtolomije u zivotu pocinje da se suocava sa Crvenom bandom te pomaze FIB-U oko informacija
Ishodi:
1-Mikael se lako moze nositi sa situacijom 1v2 te postupiti bez straha u tom trenutu "Mikael ce pokazati strah kada bude bilo potrebno"
2-Mikael moze naci te razbiti kamericu pomocu (/try)
3-Mikael moze pruziti prvu pomoc sa revolverom u ruci
5-Mikael moze pokupiti bilo koje oruzije sa poda te koristiti ga
6-Mikael moze prepoznavati ljude po glasu
7-Mikael moze vezati,vuci,pretraziti sa revolverom u ruci (ne puskom)
itd...
Šablon za lični bios
Pravila:
1. Ne sme imati nikakve ishode vezane za organizaciju
2. Ne sme kršiti pravila servera ili ići protiv skripte
3. Dodati rezultati moraju biti realni i mogući
4. Ako je biografija odbijena, možete se ponovo prijaviti nakon 7 dana
5. Ako se u rezultatima nađe više kršenja pravila, administrator ima pravo da odbije biografiju
6. Ako je biografija u pogrešnom formatu, administrator ima pravo da odbije biografiju.
Pol:Muski
Starost:20
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Milan
Majka:Nevenka
Težina:90 kg
Visina:195 cm
Boja očiju:zeleno/braon
Boja kose:crna
Tetovaže:imam
Prednosti
Slabost:tvrdoglav
Životna priča: 200+ reči
Rodjen sam u malom selu na obali reke, gde su dani bili ispunjeni igrom i radom na poljima .
Moji roditelji su bili poljoprivrednici,vredni ljudi,rano sam shvatio da je obrazovanje kljucno za bolju buducnost.
Posle osnovne skole dobio sam stipendiju za srednju skolu u gradu.Bio je to veliki korak za mene.
Tokom svojih mladih godina Mikael se pridruzio Zutoj bandi sa zutima je pljackao otimao ulicama Los Santosa
Tokom talacke situacije u Hipi selu Mikael je bio priveden od strane dva 00 Agenata za Mikaelovu slobodu ponudili su mu da radi za njih
kako bi otplatio sve svoje kazne na sta Mikael prihvata ponudu.
Bio je uveden u zasticene svedoke i onda je Mikael svedocio protiv Zute bande.
Tada krece Mikaelov novi zivot Mikael se pridruzuje L.S.P.D bio je dosta snalazljiv te je dobio bolju poziciju u L.S.P.D
onda posle nekog vremena je presao u NG te je naucio rukovati vecim kalibrom oruzija.
na sta Mikael dolazi u grad te ga srece Zuta banda i otima ga
kada su krenuli da ispituju Mikaela da im kaze sve oko ispitivanja u postaje F.I.B-A na sta je Mikael sve rekao i poceo je da radi za obe strane
na sta Mikael odlucuje da izadje neko vreme iz toga i vrati se u L.S.P.D tamo postaje Zamenik Komandanta SWAT-A
i tu krece Mikaelove vrtolomije u zivotu pocinje da se suocava sa Crvenom bandom te pomaze FIB-U oko informacija
Ishodi:
1-Mikael se lako moze nositi sa situacijom 1v2 te postupiti bez straha u tom trenutu "Mikael ce pokazati strah kada bude bilo potrebno"
2-Mikael moze naci te razbiti kamericu pomocu (/try)
3-Mikael moze pruziti prvu pomoc sa revolverom u ruci
5-Mikael moze pokupiti bilo koje oruzije sa poda te koristiti ga
6-Mikael moze prepoznavati ljude po glasu
7-Mikael moze vezati,vuci,pretraziti sa revolverom u ruci (ne puskom)
itd...
Šablon za lični bios
Pravila:
1. Ne sme imati nikakve ishode vezane za organizaciju
2. Ne sme kršiti pravila servera ili ići protiv skripte
3. Dodati rezultati moraju biti realni i mogući
4. Ako je biografija odbijena, možete se ponovo prijaviti nakon 7 dana
5. Ako se u rezultatima nađe više kršenja pravila, administrator ima pravo da odbije biografiju
6. Ako je biografija u pogrešnom formatu, administrator ima pravo da odbije biografiju.