Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4228
Players nickname
Tin Auditore
Suspect ID
28427, 12669, 41677
Date of violation
Jun 22, 2024
Time of violation
23:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=W2LkzoIw4lc

Tin Autidore

Player
Player
Isao sam na slucaj je vredan i tri coveka iz LSPD su krenula da me hapse govoreci skpusti oruzije ko si ti idt oni su bili tu zato sto su imali odbranu podmornice ne zbog slucaja a ako su dosli na slucaj onda su mi lose rekli razlog. Da su dosli na slucaj ja bih otisao i oni nebi imali pravo da pucaju na mene zato sto sam krenuo ali su svejedno zapucali.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Isao sam na slucaj je vredan i tri coveka iz LSPD su krenula da me hapse govoreci skpusti oruzije ko si ti idt oni su bili tu zato sto su imali odbranu podmornice ne zbog slucaja a ako su dosli na slucaj onda su mi lose rekli razlog. Da su dosli na slucaj ja bih otisao i oni nebi imali pravo da pucaju na mene zato sto sam krenuo ali su svejedno zapucali.
Brojano ti je + vratio si se nakon što ti je brojano, postavi CIJELI pov i kad si se vraćao.

Bigy One

Player
Player
Odbijeno
(Drazli ste oruzje u ruci brojano vam je da pomerite oruzje i podignete ruke, kada ste krenuli da bezite imali su potpuno pravo da vas pucaju)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom