1.Ime porodice: Favela
2. Ime vlasnik porodice: Miroljub Shotta
3. ID Vlasnik Porodice: 6190
4. Broj kuca: 1080
5. Discord od Vlasnika: miroljubshotta
6.Forum Link od Vlasnika: nidzo_laid
Rankove u Porodicu:
(1) Suspend
(2) Member
(3) Loyal Member
(4) Associate
(5) Gangster
(6) Elite
(7) Hitman
(8) O.G
(9) Underboss
(10) Favela
Pravila familije
1. Da se postuje lider ili veci rank
2.Svi pucaci dolaze na fam evente i ako winamo bizz 50k je bonus
3.Psovanje majke je 2 warna od 3 ako stignes do 3 warna suspend 3 do 7 dana
4.Niko ne sme da krade iz familije inace cemo ga kaciti za generalno pravilo.
5.Niko ne sme da rapea microfonom u voice pre bilo kog eventa
6.Obavezno je da budes u voice i da znas taktiku za svaki event
7.Svi koji su aktivni u fam i dolaze na evente dobijaju 1/3 pluseva na discord 3 plus je rank up
8.Treba da ima 5 godina u gradu
9.Ciljevi Porodice
Da budemo top 10
Da winamo svaki inf,sferu,bizz itd
2001 godine sam doso u grad grand jer u mkd se desio rat protiv kosovare i albance koji smo jedva preziveli i otiso sam u grad grand koji su me smestili u jedan hotel kad sam izasao iz hotela sacekali su me jedni dobri momci koji su me ubacili u njihovu familiju i smestili me u njihovu kucu. Dali su mi i neka vozila da vozim koja su mi dosta pomogla i bas mi je bilo lepo u tu familiju. Jedan dan sam citao novine i video sam da mogu da radim kao drvosecac. Kreno sam ka pilani i potpisao sam ugovor za zaposljavanje i radio sam. Od te pilane sam napravio prvih 100k. Jedan dan sam sretno jednog momka. Pitao me jel radis kancelariju i ja kao pocetnik nisam znao sta to znaci i reko sam da ne i on me povezao do berze da pocnem da radim kancelariju. Ta kancelarija mi je pomogla dosta i od toga sam napravio prvu familiju. Tu familiju sam vodeo mesec dana na nivo 2 i bila je uspesna dok nismo se svi prebacili u drugu i da li mi underbossa i bili smo 5 na rangiranje. Sve je islo dobro dok nisu izgubilii neformalnu i poceli ljudi da livaju familiju. Tad sam i ja izasao i poceo sam da stojim na pijaci da preprodajem odecu. To je trajalo otprilike 6-7 meseci dok nisam usao u tako poznatu familiju narecenu la fuente blanca koja se sada zove brigada 681. Tu sam bio od kad smo bili 7 mesto i u kratko vreme smo dosli i do tog prvog mesta. Tu sam bio svaki dan 6 meseci i tamo sam se naucio da pucam itd. Tu mi je doslo vreme malo da smenim porodicu i resio sam da kupim porodicu tako zvana Favela i da pocnem da se druzim sa ostalima.
2. Ime vlasnik porodice: Miroljub Shotta
3. ID Vlasnik Porodice: 6190
4. Broj kuca: 1080
5. Discord od Vlasnika: miroljubshotta
6.Forum Link od Vlasnika: nidzo_laid
Rankove u Porodicu:
(1) Suspend
(2) Member
(3) Loyal Member
(4) Associate
(5) Gangster
(6) Elite
(7) Hitman
(8) O.G
(9) Underboss
(10) Favela
Pravila familije
1. Da se postuje lider ili veci rank
2.Svi pucaci dolaze na fam evente i ako winamo bizz 50k je bonus
3.Psovanje majke je 2 warna od 3 ako stignes do 3 warna suspend 3 do 7 dana
4.Niko ne sme da krade iz familije inace cemo ga kaciti za generalno pravilo.
5.Niko ne sme da rapea microfonom u voice pre bilo kog eventa
6.Obavezno je da budes u voice i da znas taktiku za svaki event
7.Svi koji su aktivni u fam i dolaze na evente dobijaju 1/3 pluseva na discord 3 plus je rank up
8.Treba da ima 5 godina u gradu
9.Ciljevi Porodice
Da budemo top 10
Da winamo svaki inf,sferu,bizz itd
2001 godine sam doso u grad grand jer u mkd se desio rat protiv kosovare i albance koji smo jedva preziveli i otiso sam u grad grand koji su me smestili u jedan hotel kad sam izasao iz hotela sacekali su me jedni dobri momci koji su me ubacili u njihovu familiju i smestili me u njihovu kucu. Dali su mi i neka vozila da vozim koja su mi dosta pomogla i bas mi je bilo lepo u tu familiju. Jedan dan sam citao novine i video sam da mogu da radim kao drvosecac. Kreno sam ka pilani i potpisao sam ugovor za zaposljavanje i radio sam. Od te pilane sam napravio prvih 100k. Jedan dan sam sretno jednog momka. Pitao me jel radis kancelariju i ja kao pocetnik nisam znao sta to znaci i reko sam da ne i on me povezao do berze da pocnem da radim kancelariju. Ta kancelarija mi je pomogla dosta i od toga sam napravio prvu familiju. Tu familiju sam vodeo mesec dana na nivo 2 i bila je uspesna dok nismo se svi prebacili u drugu i da li mi underbossa i bili smo 5 na rangiranje. Sve je islo dobro dok nisu izgubilii neformalnu i poceli ljudi da livaju familiju. Tad sam i ja izasao i poceo sam da stojim na pijaci da preprodajem odecu. To je trajalo otprilike 6-7 meseci dok nisam usao u tako poznatu familiju narecenu la fuente blanca koja se sada zove brigada 681. Tu sam bio od kad smo bili 7 mesto i u kratko vreme smo dosli i do tog prvog mesta. Tu sam bio svaki dan 6 meseci i tamo sam se naucio da pucam itd. Tu mi je doslo vreme malo da smenim porodicu i resio sam da kupim porodicu tako zvana Favela i da pocnem da se druzim sa ostalima.