Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

NAJJACI

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Zarko Lalovic
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2-6
5. Vaš Discord: .najjaci
6. Vaše ingame ime: Zarko Lalovic
7. Vaš ID: 1092

Dodatne informacije
1. Lider za - EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Na ovom projektu sam od pocetka i imam dosta iskustva i vrlo dobro poznajem pravila te smatram da bih bio dobar lider ove organizacije.
2.EMS je organizacija u kojoj sam proveo najvise vremena i odlicno poznajem njen rad i znam kako funkcionise.
3.Zelim da podignem RP u organizaciji na ozbiljan nivo i da organizacija radi sto bolje.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Radio bih regrutacije sto cesce jer su EMS-u mnogo potrebni ljudi i primao bih samo one koji imaju minimum 5 godina u gradu i koji poznaju osnovna pravila grada. Naravno necu dozvoliti vredjanje medju clanovima organizacije niti bilo kakve konflikte, ako dodje do svadje saslusao bih obadve strane i podelio pravdu kako je potrebno. Imacu isti odnos prema svakom ranku necu razlikovati nikoga radi bolje sloznosti i funkcionalnosti u organizaciji ali naravno morace da se zna i postuje hijerarhija.

Sova Avos

Player
Player
Čestitamo, pozvani ste na interview za EMS koji će se dešavat u Subotu 29/06/2024 u 18:30h Budite u čekaonici 5 minuta prije početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom