Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Emergency Medical Service | Marija Princip | 4856

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marijaa

Player
Player
Joined
Oct 3, 2022
Messages
24
Informacije
1. Vaše ime: Miloš
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: kruska#8703
6. Vaše Ingame ime: Marija Princip
7. Vaš ID: 4856


Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
- 2.1 Početkom mog igranja na Grandu odlucio sam da ce put mog roleplay karaktera vecinom biti baziran na državnim organizacijama. U državnim ogranizacijama proveo sam gotovo 1godinu svog igranja, te sam bio clan [LSPD,GOV, FIB, NG,EMS] organizacija gdje sam naucio puno toga. Posto sam prosao toliko organizacija mislim da sam naucio dosta toga i dobrih stvari tako da bih to mogao primeniti u EMS.
-
2.2Među liderima mora postojati međusobno poštovanje i linija komunikacije mora biti otvorena.
Osećam se kao da sam razvio veoma ličnu vezu sa EMS-om i načinom na koji on funkcioniše u gradu. Kada razmišljam o sebi,
mislim o sebi kao o pripadniku EMS-a. Tek sada vidim da je vreme da od pripadnika EMS-a pređem na Direktora EMS-a. Počeo sam od početka,
kao regrut, obučavajući se o svemu što je bilo potrebno da bih bio čak i samo osnovni pripadnik EMS-a. Vredno sam radio, posvetio svoje vreme i dokazao se.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

EMS bi kod mene imao vise sektora, svaki sektor bi imao svoju odredjenu obavezu, najvazniji sektor je Lab-team koji bi dostavljao lekove drzavnim organizacijama. Svaka bolnica bi imala barem jednog radnika nebitno da li je to Sandy ili Glavna, posle evenata, kada bi se napravila guzva bi stajala po 2 coveka kako bi se odrzala ravnoteza u bolnici, i kako se ne bi stvarala velika guzva.

Naravno trudio bih se da se manje krse pravila kao sto su PG, FearRP koja se najcesce krse u EMS-u. Ems bi imao poseban sektor koji bi radio obuke novim regrutima, radio regrutacije itd i vrsio neku vrstu kontrole nad zaposlenima na intervencijama.

Svaki put kada neko krene na intervencije morace da to prijavi na radiju u odredjenom formatu. Za pocetak kao regrutipo zavrsetku obuke mogli da predju u sektor Pripravnika hitne pomoci ili Pripravnika Labaratorije samostalno obavljali tu funkciju.

Lab-tim bi se trudio da u bolnici u svakom trenutku bude oko 20k lekova, a u lab skladistu preko 35k. Kako bi se odrazavalo stanje lekova cesto bi se radile lab akcije posle kojih ce zaposleni dobijati zasluzene bonuse.

Hvala na izdvojenom vremenu da procitate moju prijavu.

(Ako uzmem menjam na muski karakter)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom