Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zoran Zivkovis

Player
Player
--------------------------------------------------------------INFORMACIJE------------------------------------------------------------------------
1.Vase Ime IRL Lazar
2.Vase Godine 10
3.Vremenska Zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 7-11h
5. Vas Discord laki0993
6. Vase Ing Ime Zoran Zivkovic
7. Vas ID 56947

---------------------------------------------------------
Dodatne Informacije-------------------------------------------------------------------

1. Lider Za
Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Hteo Bih Da Budem Lider Ove Specificne Organizacije Da Bih Prosirijo Kriminal U Ovom Gradu Da Bih Ljudi Bili Slobodni
2.2 Mislim Da Bih Trebao Da Budem Lider Ove Specificne Organizacije Jel Bih Svaki Dan Odrzavao Neki Event Jedan Od Ovih Talacke , Pljacke Prodavnice ,Napad Na Vojnu Bazu, Kidnapovanje , Napad Na Drugi Gang .Sve Je Ovo Da Bih Prosirio Kriminal u Gradu
2.3 Hteo Bih Da Budem Lider Ove Specificne Organizacije Zbog Toga Sto Imam Dosta Iskustva Bio Sam Svim Drzavnim Organizacijama I Takodje Imam Dosta Iskustva O Pravilima Grada I Zato Mislim Da Bih Trebao Da Postanem Lider Ove Specificne Organizacije.

1.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Zelim Clanovima Ove Organizacije Da Podigmen Vestinu Rp-anja Jel Moze Ova Specificna Organizacija Onda Dosta Da Napreduje Za Razliku Od Drugih Organizacija

💜💜 Zeleo Bih Srecno Svim Kandidatima 💜💜

Ady Benz

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
-Nepravilan naslov aplikacije + Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije-

-Prijavite se opet u novoj aplikaciji-​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom