Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of East Side Ballas | Vito Hartman

Rejected
Status
Not open for further replies.

Edgar Carlos

Player
Player
Joined
Feb 19, 2024
Messages
9
1.Vase ime RL: Viktor
2.Vase godine: 15
3.Vremenska zona: GMT+1
4. Prosecna aktivnost na dam: 4h do 6h
5.Vas discord: capricolet
6. Vase ingame ime; Vito Hartman
7.Vas ID: 47373

Dodatne informacije

1. Leader za.....
East side ballas
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
2.1-Bio sam na Balase mnogo termina od početka mog putovanja u ovaj grad i ostvario sam HC rang. Takođe, radio sam i za mnoge druge bande kao nedovoljno, zamenik i vodio mnoge događaje, tako da sada mislim da je pravo vreme da preuzmem vođstvo najbolje bande u gradu i učinim je najaktivnijim bandom kao i uvek jer sam stekao poverenje u sebe u svoje odluke, i svaki događaj koji vodim se skoro uspešno završio, tako da verujem da ću, ako postanem vođa Bande Balasa, nastaviti

2.2.-

Kako sam stekao mnogo iskustva u svetu kriminala, mislim da mogu postati lider Ballas-a. Bilo bi mi čast postati lider Ballas-a. Kao lider, potrudiću se da privučem što više ljudi u bande. Imajući dobre veze u državi, takođe ću sarađivati sa drugim bandama tokom pljački i otmica kako bi bilo što više događaja.

2.3

Ako dobijem vođstvo, izabraću najbolje zamenike i visoke članove s dobrim znanjem kako bi mogli da uče nove ljude o kriminalnoj strani i zašto je ona zapravo bolja od legalne strane države. Održavaću prijateljsko okruženje kako bi se svako osećao slobodno da se pridruži Ballas-u, i tako ćemo postići najveći broj članova u Ballas-u u poređenju s drugim terminima Ballas-a i bilo koje druge bande. Nećemo favorizovati nikoga ni po osobi ni po porodici. Rang će dobiti samo osobe koje zaista imaju znanje i dobro iskustvo.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1. Ballas će svakodnevno obavljati barem jednu pljačku 24/7 prodavnice i jednu pljačku oružane prodavnice, bez obzira da li pobedimo ili izgubimo.
3.2. Prisustvovaćemo svakom klanovskom sukobu tokom dana sa barem 5 članova minimalno.
3.3. Obavićemo FZ pljačke kad god je to moguće; ako u tom trenutku nemamo dovoljno članova, takođe ćemo sarađivati sa drugim bandama.
3.4. Članovi koji prisustvuju svakom mogućem događaju dobiće maksimalne bonuse. Ne brinem se za svoj lični novac; ako je potrebno, bonusi će biti iz mojeg novca takođe.

Moji rankovi:
13.Kingpin of Ballas
12.Hitman
11.Under Boss
10.O.G
9.Turfer
8.Consigliere
7. OG Ballas
6.EL Chapo
5.Encofer
4.Shot Caller
3.Shooter
2.Runner
1.Blueberry



Hvala na citanju moje aplikacije nadam se dobrim rezultatom i srecno drugima

















 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom