Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
17534
Players nickname
Carli Bronson
Suspect ID
14539
Date of violation
Mar 3, 2022
Time of violation
2:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3RU_aYAdYXw&ab_channel=liklikcevic

Carli Bronson

Player
Player
Dana 30.3.2022. na mene je bez ikakvog razloga izvrsen napad u green zoni od strane policije. Prolazio sam motorom pored policije poceli su da pucaju u mene na sta sam skrenuo u ulicu i ukljucio pov da bih to dokumentovao. Na snimku se jasno vidi da nisam trazen i da nikakva poternica nije ispisana za mnom. Kada sam se vratio policajac 16909 je pokusavao da me udara palicom pa cak u jednom momentu udara i svog kolegu 14539 koji vadi oruzije govori mi "sta ti nije jasno oces da stanes ja sam policajac" i pocinje da puca u mene.Ja ni u jednom momentu nisam izvadio oruzije niti ugrozio bilo koga.Kada me je ubio prilazi i govori "druze nemoj da mi se provociras vise jel ti to jasno".

Ari Kisha

Player
Player
Dana 30.3.2022. na mene je bez ikakvog razloga izvrsen napad u green zoni od strane policije. Prolazio sam motorom pored policije poceli su da pucaju u mene na sta sam skrenuo u ulicu i ukljucio pov da bih to dokumentovao. Na snimku se jasno vidi da nisam trazen i da nikakva poternica nije ispisana za mnom. Kada sam se vratio policajac 16909 je pokusavao da me udara palicom pa cak u jednom momentu udara i svog kolegu 14539 koji vadi oruzije govori mi "sta ti nije jasno oces da stanes ja sam policajac" i pocinje da puca u mene.Ja ni u jednom momentu nisam izvadio oruzije niti ugrozio bilo koga.Kada me je ubio prilazi i govori "druze nemoj da mi se provociras vise jel ti to jasno".
KAO 1 RADIS CB kao vtoro UPOZORIO TE JE DA SE SKLONIS TI SI PRODUZIO DA BEJTAS

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu.
  • Na snimku se ne vidi sta si radio pre nego sto si upalio snimanje.
  • Radio si CB i nisi hteo da stanes kad su ti rekli.

Top Bottom