Imamo problem sa nekim ljudima koji vec ucestalo satima dolaze ispre naseg fam.housa te ubijaju ljude koji se nalaze il u dvoristu ili oko njega. Igrac Andra_Ludi je vise puta pozivao administraciju servera da ukaze na problem ali nije dobijao odgovor i na kraju je izrevoltiran poceo da vredja te dobio 7 dana ban-a iako na neki nacin nije kriv vec je revolt ucinio svoje jer je ovo nedopustivo. Ajde jedanput, dvaput ali satima konstantno da te neko dm-a , rdm-a kako i covek ne bi poludeo. No da se vratimo na temu, nakon njegovog bana odlazim ja u drugom odelu, bez maske i namerno se setkam ispred kuce gde nanovo prolazi igrac 17018 sam u autu, zastaje te nastavlja (ne mogu da znam da li je on sa njima) ali nakon njegovog odlaska naknadno dolaze 4533 i 9738, prolaze kraj mene, zastaju i naknadno 9738 izlazi iz auta i ubija me. Ne nosim autfit koji nosim kada radim ilegalne stvari, nikakav rp nemam sa njima niti znam ko su, niti sam danas imao sa nekim kontakt-a celog dana vec sam celo vreme na farmi proveo te dosao nakon ban-a svog prijatelja da ispitam sta oni tu rade i mislim da i oni zasluzuju kaznu za ovo.