Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV Korumpirana biografija I Luka Tuckic I 26593

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lolexxd

Player
Player
Joined
Mar 27, 2024
Messages
6
Organizacija: Government



Ime: Luka Tuckic

Pol: Musko

Starost: 24

Rasa: Belac

Nacionalnost: Amerikanac

Mesto rođenja: Amerika, Indiana

Otac: Marco Wick

Majka: Sofia Wick

Pol: Musko

Težina: 70kg

Visina:190cm

Boja očiju:Smedja

Boja kose:Braon

Tetovaže: Nemam

Prednosti:Inteligentan,Ozbiljan

Slabost:Nestrpljivost

Zivotna prica:

Rođen sam 24 godine pre, u malom gradiću u Indiani, SAD. Moji roditelji, Sofia i Marco Wick, pružili su mi stabilno detinjstvo. Otac, Marco, bio je vatrogasac, a majka, Sofia, radila je kao medicinska sestra. Odrastajući, naučio sam vrednost discipline i odgovornosti, ali isto tako i kako da budem tvrdoglav i nestrpljiv kad stvari ne idu po planu.

Već u srednjoj školi shvatio sam da želim postati policajac. Moja inteligencija i ozbiljnost privukli su me ka toj profesiji, verovao sam da mogu napraviti razliku. Nakon što sam završio školu, pridružio sam se policijskoj akademiji i diplomirao s visokim ocenama. Bio sam spreman da se suočim sa svim izazovima koje posao nosi.

Na početku karijere, bio sam posvećen poslu. Moji nadređeni su cenili moj intelekt i ozbiljan pristup svakodnevnim zadacima. Ipak, moja nestrpljivost često me dovodila u sukob sa kolegama i nadređenima. Želeo sam rezultate odmah i sada, što je dovelo do nekoliko nesmotrenih odluka na terenu.

Kako su godine prolazile, postao sam sve više ogorčen. Sistem je bio korumpiran, a pravda često nedostižna. Počeo sam koristiti svoje inteligencije za sopstvenu korist. Prešao sam granicu između zakona i bezakonja, i postao loš policajac. Uzimao sam mito, zataškavao zločine, i koristio svoj položaj za ličnu korist.

Moji roditelji, Sofia i Marco, nisu bili svesni mog pada. Za njih sam još uvek bio njihov ponosni sin, policajac koji služi zajednici. Nosio sam masku uzornog sina i profesionalca, dok sam iznutra tonuo sve dublje u svet korupcije.

Sada, sa 24 godine, nalazim se na raskrsnici. Znam da moj put ne vodi nikuda osim u propast, ali nestrpljivost i ogorčenost još uvek upravljaju mojim postupcima. Da li ću pronaći snagu da se vratim na pravi put ili ću nastaviti putem samouništenja, pitanje je na koje odgovor nosim duboko u sebi.

Ishodi:

-Luka moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom.
-Luka moze da onesvesti/uradi atentat na kolege Departmenta kako bi oslobodio osobu bitniju od kolege.
-Luka moze da pljacka i saradjuje sa kriminalcima u getu jer to je njegova ekipa. Njegovi najodaniji ljudi.
-Luka moze potraziti kamericu i slomiti istu kako kolegama tako i civilima. (upotrebom try komande)
-Luka moze uzeti mito u vidu oruzja, opreme, droge ili novca do vrednosti 100k i sve ilegalne stvari
-Luka moze da podize oruzje sa poda, veze,vuce,leci, otvara PDA, penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem u ruci.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom