1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: Adi.00
6. Vaše ime u igri: Adi Shuxnna
7. Vaš ID : 9266
Dodatne informacije
1. Lider za.....Leader za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-U gradu sam 4 godine i u bandama sam već duže vreme, bio sam na pozicijama zamenika i HC-a pod različitim vođama sada osećam da je vreme da vodim sopstvenu bandu. -Mnogi lideri su dobili Ballasa i neki od njih su uspeli da urade dobro ali mnogi od njih nisu tako loše dali sve od sebe da Balas uvek na vrhu pobedi na svim događajima kontrolišući geto imajući sjajnu aktivnost svih vremena i bonuse za svaki događaj , loše je izabrao poslanike u različitim vremenskim zonama tako da će banda uvek biti aktivna.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: Adi.00
6. Vaše ime u igri: Adi Shuxnna
7. Vaš ID : 9266
Dodatne informacije
1. Lider za.....Leader za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-U gradu sam 4 godine i u bandama sam već duže vreme, bio sam na pozicijama zamenika i HC-a pod različitim vođama sada osećam da je vreme da vodim sopstvenu bandu. -Mnogi lideri su dobili Ballasa i neki od njih su uspeli da urade dobro ali mnogi od njih nisu tako loše dali sve od sebe da Balas uvek na vrhu pobedi na svim događajima kontrolišući geto imajući sjajnu aktivnost svih vremena i bonuse za svaki događaj , loše je izabrao poslanike u različitim vremenskim zonama tako da će banda uvek biti aktivna.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Neću uključivati ljude koji nemaju 15 godina u gradu u bandi, razlog za to će biti sprečavanje kršenja pravila i postaraću se da ljudi znaju pravila kada se pridružuju bandi. Reći ću sa HC-ovima i zamenicima da budu oprezni u vezi ovoga. Neću dozvoliti da se pravila krse
- Uradiću mnogo pljački prodavnica i najmanje 1-2 Fz racija u toku dana. Radiću više aktivnosti protiv pravnih organizacija, na ovaj način ću osigurati da svaka organizacija uživa u RP-u. Radiću pljačke na autoputu sa članovima bande u slobodno vreme moje bande. Držaću bandu aktivnom sve vreme.
- Rankovi:
1. Suspend
2. Novajlija
3. Ballas boy
4. Ballas
5. Ballas Daddy
6. Grafitero
7. Grafitero Daddy
8. Hitman
9. Coman
10. Turfer
11. Big Smoke