Poštovana administracijo,
Dobio sam ban za G.P 6.3, pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe, ovim putem bi hteo priznati grešku, i nije mi problem vratiti i peterostruko te metkove, stvarno nisam mislio ništa loše niti naštetiti organizaciji, nakon toga je bilo nekih manjih problema sa nekim članovima te sam napustio organizaciju, vratit ću im ako treba i pet puta više ne treba mi ništa od imovine, na ovom projektu sam u danu oko 10 sati, i imam mnogo drugara i ljudi s kojima sam si dobar i provodim vreme, također pošto igram od 4. meseca 2023. sam stekao i dosta imovine teškim radom i trudom, nebi hteo da se sada sve to sruši zbog 1200 metkova, mogu uplatiti i organizaciji na račun kao i vratiti sve, samo da se vratim da igram ponovno sa svim dobrim ljudima, definitivno je ovo najbolji RolePlay server od svih na kojima sam bio, i stvarno mi je žao za to što sam uradio, nije mi bila namjera nikog oštetiti niti pokrasti, sve ću vratiti, samo vas molim za drugu šansu i neće se nikad više ponoviti tako nešto. Hvala na čitanju, nadam se najboljem.