Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna biografija | Luka Tuckic | 26593

Status
Not open for further replies.

Lolexxd

Player
Player
Joined
Mar 27, 2024
Messages
16
Ime: Luka Tuckic
Pol: Muški
Starost: 22 godine
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Amerika
Otac: Marco Tuckic
Majka: Sofia Tuckic
Težina: 65 kg
Visina: 182 cm
Boja očiju: Zelene
Boja kose: Braon
Prednost: Iskusan sa bilo kojim oružjem, snalažljiv i pametan
Slabost: Često upada u probleme

Životna priča:​

Luka Tuckic je dečak rođen u Americi, u gradu Los Angeles. Njegovi roditelji, Marco i Sofia Tuckic, bili su poznati u svom kraju po velikoj posvećenosti svojoj deci. Luka ima tri brata: Johnatana, Djurka i Nemanju.

Od malih nogu, Luka je pokazivao sklonost ka sportu, naročito fudbalu. Već sa šest godina, upisao se u lokalni fudbalski klub gde je upoznao svoje najbolje drugare Lea, Pesica i Jovana. Njih četvorica su brzo postali nerazdvojni i provodili su svaki slobodan trenutak zajedno.

Kada je Johnatan napunio devetnaest godina, otišao je u Japan kako bi usavršio svoje karate veštine, što je kasnije postalo od velikog značaja za njega. Djurke, srednji brat, teško je podneo Johnatanov odlazak, što ga je motivisalo da počne da trenira košarku, u kojoj je na kraju postigao veliki uspeh.

Luka je u međuvremenu napredovao u fudbalu, što mu je omogućilo prelazak u bolji klub i odlazak u Francusku kako bi igrao profesionalni fudbal. Rastanak od drugara bio je težak, ali čim je stigao u Francusku, Luka je shvatio da će brzo pronaći nove prijatelje. Ubrzo je upoznao šesnaestogodišnje momke po imenu Kole i Nikola, sa kojima se brzo sprijateljio.

Jednog dana, dok su istraživali grad, dvojica mafijaša su ih opljačkala i ukrala sve njihove pare. Luka i Nikola su bili šokirani kada su videli kako je Kole, sa pištoljem koji niko nije znao da poseduje, uspeo da se odbrani i ubije napadače. Nakon tog incidenta, Luka je počeo da uči od Koleta kako da koristi oružje i postao je veoma vešt pucač.

Lukina snalažljivost i pamet, zajedno sa njegovim iskustvom u rukovanju oružjem, učinili su ga sposobnim za mnoge stvari. Može da diže ljude, kupi stvari sa poda, vuče i vezuje ljude sa jednom rukom dok u drugoj drži revolver. Može da pretražuje lice s prednje strane i sa obe strane, nema strah da se suoči sa dva protivnika odjednom i može da prepozna lica po odeći. Takođe, može razbiti kamericu igrača.

Iako često upada u probleme, Luka se uvek iz njih izvlači zahvaljujući svojoj snalažljivosti i veštinama koje je stekao. Njegova priča je priča o dečaku koji je kroz teške situacije postao jak i vešt, spreman da se suoči sa bilo kojim izazovom koji mu život donese.

Ishodi:​

  1. Luka može da diže ljude, kupi stvari sa poda i može da vuče i vezuje ljude sa jednom rukom dok u drugoj drži revolver.
  2. Luka može da pretražuje lice od napred i sa obe strane.
  3. Luka nema strah da ide 2 na 1 jer je veoma spretan sa oružjem.
  4. Luka može uzeti i razbiti kamericu igrača.(sa try komandom)
  5. Luka može prepoznati lice po odeći.
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
3,049
Biografija PRIHVACENA.
Pripazite na PG.
Luka može prepoznati lice po odeći. - Pazite na MG.

U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom