By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imam dva naloga twink- 61622 .60150 - main, ne radim nikakav ban evade, i kakve su ovo prijave bez ikakvih dokaza?Mislim da ovaj mali ban evade-a
proveriti ga
ajde batice cuti znas i sam da ban evade-asImam dva naloga twink- 61622 .60150 - main, ne radim nikakav ban evade, i kakve su ovo prijave bez ikakvih dokaza?
+ Dobio sam proveru računara prve nedelje kada sam se pridružio serveru
+ ne pricas u povu svi znamo zasto ljudi ne pricaju kad ban evade-ajuImam dva naloga twink- 61622 .60150 - main, ne radim nikakav ban evade, i kakve su ovo prijave bez ikakvih dokaza?
+ Dobio sam proveru računara prve nedelje kada sam se pridružio serveru
xD , plači više+ ne pricas u povu svi znamo zasto ljudi ne pricaju kad ban evade-aju
ajde cuti malisaOpet, nemaš ni ti dokaza, idete mi na kurac obojica što bez ikakvih dokaza kačite za Ban Evade/1.4/1.1 zato što ste s posvađali, molio bih administraciju da prestanu uvažavati ovakve žalbe.
Druze ti meni malisa, a tu se svadjas i kacis ljude oko neke gluposti u igrici. Ja sam prestao ovo igrat, jer imam život, dok ga ti tamo primaš od profesora iz istorije da bi prošo osnovnu XD.ajde cuti malisa
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sve je jasno kad pises xd HAHAHAHAHAHADruze ti meni malisa, a tu se svadjas i kacis ljude oko neke gluposti u igrici. Ja sam prestao ovo igrat, jer imam život, dok ga ti tamo primaš od profesora iz istorije da bi prošo osnovnu XD.