Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LEADER ZA MARABUNTA GRANDE | COUZY MONCLER

Rejected
Status
Not open for further replies.

Alki-10172

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Aleksandar
Vaše godine: 15
Vremenska zona: Gmt+1
Prosjek online po danu: 6+h
Vaš Discord: MAKEDONCHE ILI Makedonac5510
Vaše ingame ime: Couzy Moncler
Vaš ID: 10172

Dodatne informacije

Lider za..... Marabunta Grande

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Na ovom serveru sam već duže vrijeme i mislim da imam dovoljno iskustvo voditi organizaciju znam iz iskustva da voditi organizaciju nije lako ali znam da ću se potruditi da budem sto bolji Lider jer imam svoju ekipu i dosta ljudi koji su mi uvijek spremni pomoći.

U organizacijama sam proveo dosta vremena kao zamenik i znam kako organizacije funkcioniraju. Kao sto sam naveo bio sam u puno različitih organizacija zamenik i imam dosta iskustva o vođenju bilo kakve vrste akcija i same organizacije za svaku vrstu akcije.

Ukoliko bi postao Lider imam spreman i organiziran turf team i naravno sve zamenike koji bi mi pomogli oko održavanja i organizacije bilo kakve vrste akcije. Također imam ozbiljne ljude koji će raditi svoje dužnosti ovisno o ranku.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Kao prvo svako ko oce da bude deo Marabunte mora da zna pravila grada.
-Dodelivacu rank upove aktivnim clanova moje organizacije.
Smatram da lideri nevode dovoljno brigu o tome što im članovi rade.. članovi koji krše pravila bili bi sankcionirani
Na ispitivanju če biti 5 pravila grada i 5 pravila geta da bi znali koliko su ljudi spremni da bi ušli u kriminalnu org.

Rankovi:

1.Suspend
2.New Boy
3.Dealer
4.Supplier
5.Shota
6.Grafit team
7.Grafit team lider
8.Corner Boss
9.Turfer
10.O.G.
11.Enforcer.