Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 4.1 + promovisanje hakova/Tica Mic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22626
Players nickname
jeree montanaa
Administrators nickname
Tica Mic Mujo Simba
Date
Jun 27, 2024
Time
21:06
Proofs
https://imgur.com/e6T4mBk

nikopiko

Player
Player
Poštovani Administratori,dobio sam bann na nalog 2 mjeseca jer sam navodno promovisao hakove,iskreno mi nista nije jasno cini mi se da ste me zamjenili.Oduvijek sam poštivao pravila i nastavit cu da ih postujem te nikad nisam imao ovakvih neakvih dugotrajnih banova na nalog s obzirom da sam tu jedno 2godine.Meni nista nije bilo jasno kada mi je na ekran iskocilo upozorenje da sam dobio bann na 2 mjeseca ja vas molim da mi neko objasni zbog cega,a ako sam stvarno nesto skrivio ispricavam se svima.molim vas da dobijem unbann jer su sada raspusti i nebih zeleo da navecer kada dodem kuci da nemogu igrat grand.hvala na razumjevanju i molim vas da dobijem unban takoder suglasan sam za money wipe samo da dobijem unban jer smatram da nigdje nisam pogresio a ako jesam ponovo se ispricavam svim igracima i administratorima.zahvaljujem😢🙏

nikopiko

Player
Player
molim vas za unban ulozio sam i previse novaca u igricu i samo dobio bann molim vas postivacu pravila ko i uvijek samo unban plz nezanm sta da radim po cjele dane.zahvaljujem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom