Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leonardo Escobar_

Armada grobnik 1987
Player
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Vaše ime irl: Leonardo

2.Vaše godine: 14
3.Vremenska zona: GMT+2
4.Prosjek online po danu: 4+
5.Vaš discord: Leonardocro
6.Vaše ingame ime: Leonardo Escobar

7.Vaš id: 56813
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatne informacije:

1.Lider za FIB

2.Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.Zato jer imam dosta iskustva u tom poslu

2.Imam sastavljen dobar i iskusan HC tim šta bi mi dosta pomoglo

3.FIB mi je jedna od najdražih organizacija i bilo bi mi čas da sam lider FIB-A

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

1.Svaki član organizacije FIB bi morao imati preko 15 godina IC

2.Svaki HC bi morao znat dobro rukovat s oružjem i znat dobro pravila

3.Radili bismo u dogovoru s NG treninge pucanja i viještina i tako bi se isto dobivao rank-up

4.Na talačkama bi pregovarali samo određene osobe u koje imam povjerenje da ne naprave glupost

5.Redovno bi određena jedinica išla na kanabise

6.Imao bi teško naoružanu jedinicu gdje se neulazi tako lako jer se moraš veoma dobro pucat i morao biš polagat testove za tu jedinicu

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEDINICE I OBJAŠNJENJE ZA SVAKU JEDINICU

MOSSAD(MO)=Jedinica koja je glavna zadužena za kanabise i idu under cower tražiti lica po gradu

VAŽDUŠNA JEDINICA(VJ)=Jedinica u kojoj se patrolira isključivo helikopterom,idu na talačke i javljaju koliko imaju ljudi da se znamo pripremit i svaki član te jedinice ima sniper

SPECIJALNA JEDINICA(SJ)=Jedinica koja je glavna na pregovorima i uvijek je spremna za akcije,ljudi te jedinice su veoma precizni u pucanju i uvijek su teško naoružani

007=Jedinica koja je civilno obučena.Članovi te jedinice skupljaju dokaze i veoma su viješti u sakupljanju dokaza
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RANKOVI:

1.Suspend

2.Suspend

3.Novi Agent

4.Agent na obuci

------ Agenti ------

5.Agent

6.Iskusniji Agent

7.Mossad pripravnik

8.VJ pripravnik

9.Iskusan Agent

10.Mossad Agent

11.VJ novi pilot

12.OO7 Pripravnik

13.SJ pripravnik

------ High-Staff ------

14.Mossad iskusniji agent

15.VJ iskusniji pilot

16.007 agent

17.SJ agent

18.007 Iskusan agent

19.Glavni SJ agent

------ High-Command ------

20.Mossad zamjenik

21.VJ zamjenik

22.Zamjenik 007

23.Direktor Mossada

24.Direktor Vj

25.Zamjenik SJ

26.Direktor 007

27.Direktor SJ

28.Assistent of director

29.FIB deputy director

30.FIB director

Hvala svima na čitanju moje prijave, sretno ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom