------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Vaše ime irl: Leonardo
2.Vaše godine: 14
3.Vremenska zona: GMT+2
4.Prosjek online po danu: 4+
5.Vaš discord: Leonardocro
6.Vaše ingame ime: Leonardo Escobar
7.Vaš id: 56813
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodatne informacije:
1.Lider za FIB
2.Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Zato jer imam dosta iskustva u tom poslu
2.Imam sastavljen dobar i iskusan HC tim šta bi mi dosta pomoglo
3.FIB mi je jedna od najdražih organizacija i bilo bi mi čas da sam lider FIB-A
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
1.Svaki član organizacije FIB bi morao imati preko 15 godina IC
2.Svaki HC bi morao znat dobro rukovat s oružjem i znat dobro pravila
3.Radili bismo u dogovoru s NG treninge pucanja i viještina i tako bi se isto dobivao rank-up
4.Na talačkama bi pregovarali samo određene osobe u koje imam povjerenje da ne naprave glupost
5.Redovno bi određena jedinica išla na kanabise
6.Imao bi teško naoružanu jedinicu gdje se neulazi tako lako jer se moraš veoma dobro pucat i morao biš polagat testove za tu jedinicu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JEDINICE I OBJAŠNJENJE ZA SVAKU JEDINICU
MOSSAD(MO)=Jedinica koja je glavna zadužena za kanabise i idu under cower tražiti lica po gradu
VAŽDUŠNA JEDINICA(VJ)=Jedinica u kojoj se patrolira isključivo helikopterom,idu na talačke i javljaju koliko imaju ljudi da se znamo pripremit i svaki član te jedinice ima sniper
SPECIJALNA JEDINICA(SJ)=Jedinica koja je glavna na pregovorima i uvijek je spremna za akcije,ljudi te jedinice su veoma precizni u pucanju i uvijek su teško naoružani
007=Jedinica koja je civilno obučena.Članovi te jedinice skupljaju dokaze i veoma su viješti u sakupljanju dokaza
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RANKOVI:
1.Suspend
2.Suspend
3.Novi Agent
4.Agent na obuci
------ Agenti ------
5.Agent
6.Iskusniji Agent
7.Mossad pripravnik
8.VJ pripravnik
9.Iskusan Agent
10.Mossad Agent
11.VJ novi pilot
12.OO7 Pripravnik
13.SJ pripravnik
------ High-Staff ------
14.Mossad iskusniji agent
15.VJ iskusniji pilot
16.007 agent
17.SJ agent
18.007 Iskusan agent
19.Glavni SJ agent
------ High-Command ------
20.Mossad zamjenik
21.VJ zamjenik
22.Zamjenik 007
23.Direktor Mossada
24.Direktor Vj
25.Zamjenik SJ
26.Direktor 007
27.Direktor SJ
28.Assistent of director
29.FIB deputy director
30.FIB director
Hvala svima na čitanju moje prijave, sretno ostalim kandidatima!
1.Vaše ime irl: Leonardo
2.Vaše godine: 14
3.Vremenska zona: GMT+2
4.Prosjek online po danu: 4+
5.Vaš discord: Leonardocro
6.Vaše ingame ime: Leonardo Escobar
7.Vaš id: 56813
Dodatne informacije:
1.Lider za FIB
2.Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Zato jer imam dosta iskustva u tom poslu
2.Imam sastavljen dobar i iskusan HC tim šta bi mi dosta pomoglo
3.FIB mi je jedna od najdražih organizacija i bilo bi mi čas da sam lider FIB-A
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
1.Svaki član organizacije FIB bi morao imati preko 15 godina IC
2.Svaki HC bi morao znat dobro rukovat s oružjem i znat dobro pravila
3.Radili bismo u dogovoru s NG treninge pucanja i viještina i tako bi se isto dobivao rank-up
4.Na talačkama bi pregovarali samo određene osobe u koje imam povjerenje da ne naprave glupost
5.Redovno bi određena jedinica išla na kanabise
6.Imao bi teško naoružanu jedinicu gdje se neulazi tako lako jer se moraš veoma dobro pucat i morao biš polagat testove za tu jedinicu
JEDINICE I OBJAŠNJENJE ZA SVAKU JEDINICU
MOSSAD(MO)=Jedinica koja je glavna zadužena za kanabise i idu under cower tražiti lica po gradu
VAŽDUŠNA JEDINICA(VJ)=Jedinica u kojoj se patrolira isključivo helikopterom,idu na talačke i javljaju koliko imaju ljudi da se znamo pripremit i svaki član te jedinice ima sniper
SPECIJALNA JEDINICA(SJ)=Jedinica koja je glavna na pregovorima i uvijek je spremna za akcije,ljudi te jedinice su veoma precizni u pucanju i uvijek su teško naoružani
007=Jedinica koja je civilno obučena.Članovi te jedinice skupljaju dokaze i veoma su viješti u sakupljanju dokaza
RANKOVI:
1.Suspend
2.Suspend
3.Novi Agent
4.Agent na obuci
------ Agenti ------
5.Agent
6.Iskusniji Agent
7.Mossad pripravnik
8.VJ pripravnik
9.Iskusan Agent
10.Mossad Agent
11.VJ novi pilot
12.OO7 Pripravnik
13.SJ pripravnik
------ High-Staff ------
14.Mossad iskusniji agent
15.VJ iskusniji pilot
16.007 agent
17.SJ agent
18.007 Iskusan agent
19.Glavni SJ agent
------ High-Command ------
20.Mossad zamjenik
21.VJ zamjenik
22.Zamjenik 007
23.Direktor Mossada
24.Direktor Vj
25.Zamjenik SJ
26.Direktor 007
27.Direktor SJ
28.Assistent of director
29.FIB deputy director
30.FIB director
Hvala svima na čitanju moje prijave, sretno ostalim kandidatima!