Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17521
Players nickname
John Cold
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 30, 2024
Time
00:00
Proofs
///

Zovqc

Player
Player
Dobar dan postovani admine Mujo / Abrahame. Naime imam problem sto se tice mog pravog maina (ID:17521) znaci kad sam dobio unbun vec ima dosta od toga nisam palio igricu jako dugo te sam za odgovor na kraju dobio da moram promjeniti rockstar games te sam uzeo da koristim Zovac09 umjesto starog Elshani09. Na kraju sam primjetio sad jucer ili prekjucer da meni uopce nije ulazilo u GrandRP preko rockstara Zovac09 već sa starog rockstara Elshani09. Od tada nisam vise palio igricu jer sam shvatio da sam prekrsio Generalno pravilo 1.1. A razlog tomu je taj sto rockstar accaunt Elshani09 mi je bio linkan sa mojim steamom i ja to nisam znao sve do sada. Trenutno vama pisem ovo te cu odma nakon poslati poruku rockstar supportu sto se tice unlink-anja mojeg steama i rockstara Elshani09 te prebacivanja na rockstar racun koji sam trebao koristiti. Molim vas za razumjevanje. Sada vidim da sam i ban dobio tako da vi provjerite sve.

EVO dokaz da mi je trenutno linkan akaunt:

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
"te sam za odgovor na kraju dobio da moram promjeniti rockstar games te sam uzeo da koristim Zovac09 umjesto starog Elshani09"
Odbijeno, ove informacije nisu tacne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom