Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Simba
Suspect ID
51108
Date of violation
Jun 30, 2024
Time of violation
2:51
Proofs
https://streamable.com/mr3zw8

Sivi Luii

Player
Player
Kao prvo zahtevam da te pregleda POV od ovo doticno lice da se vidi kako mi pise 480k kazne za stvari koje nisam prekrsio meni je kresalo tokom hapsenje jer Denza Washington samo prica i voze 400 na sat a meni kompjuter nije NASA PC zahtevam da se sve pregleda jer je ovo rank abusing sto se tice LSPD-a pritom to nije ceo pov neka pokaze CEO pov de me vezuje dok sam u glavi sve da se pregleda jer je sve namesteno

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Kao prvo zahtevam da te pregleda POV od ovo doticno lice da se vidi kako mi pise 480k kazne za stvari koje nisam prekrsio meni je kresalo tokom hapsenje jer Denza Washington samo prica i voze 400 na sat a meni kompjuter nije NASA PC zahtevam da se sve pregleda jer je ovo rank abusing sto se tice LSPD-a
Eh sad samo zbog te tvoje duge jezičine neću povući žalbu iako sam mislio jer su me tvoji "prijatelji" zamolili.

Napustio si RP situaciju, jasno se vidi da si uradio CL i to je to.

Za sve ostalo kači novu žalbu na Denzu ili na mene i to je to.

Pozdrav!

Sivi Luii

Player
Player
Eh sad samo zbog te tvoje duge jezičine neću povući žalbu iako sam mislio jer su me tvoji "prijatelji" zamolili.

Napustio si RP situaciju, jasno se vidi da si uradio CL i to je to.

Za sve ostalo kači novu žalbu na Denzu ili na mene i to je to.

Pozdrav!
Kao prvo kacis me zbog toga sto mi kresuje ajde ako smes pokazi CEO pov od pocetka kako me hpsite bez razloga a u glavi sam i plus pises mi kazne za stvari koje nisam uradio

Status
Not open for further replies.
Top Bottom