Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected GOV korumpirana biografija | Pavle Coronas | 16939

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pavle Coronas

Built different 🤘
Player
Organizacija: GOV

Ime: Pavle
Starost: 32
Nacionalnost: Hrvatska
Mesto rođenja: Paleto Bay
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smedja
Tetovaže: Ima
Prednosti: Rukovanje oruzjem, voznja
Slabost:Zivci, lako puknem

ZIVOTNA PRICA-
Odrastao sam u Paleto Bayu, malom obalnom gradu poznatom po svojoj mirnoj atmosferi i farmi koja se tamo nalazi. Zovem se Pavle Coronas i od malih nogu sam sanjao o tome da postanem policajac u SAHPu no prije toga morao sam steći dovoljno iskustvo u gradu i ostalim poslovima kako bi ispunio sve uvjete za rad. Tako da sam prije upisivanja policijske akademije radio kao farmer supervizor u Paleto Bay-u .Nakon završetka srednje škole i kad sam stekao dovoljno iskustva i drugara u gradu, odlučio sam slijediti svoj san i upisao Policijsku akademiju u Los Santosu koju sam uspešno završio. Tokom obuke, posvetio sam se sticanju potrebnih vještina i znanja, što mi je omogućilo da se brzo istaknem među kolegama. Po završetku akademije, vratio sam se u Paleto Bay i pridružio se lokalnoj policijskoj stanici SAHP-a zbog toga što mi je otac radio tamo kao državni sheriff do dana kada je SAHP raspušten zbog kraja mandata. Danas, kao iskusni policajac koji je prešao milijune i milijune raznoraznih situacija, posvećen sam očuvanju sigurnosti i mira u svom rodnom gradu iU slobodno vrijeme, volim raditi na farmi i loviti ribe kao u moje stare dane.

PRIČA O KARIJERI:
Zovem se Pavle Coronas i svoju karijeru sam posvetio služenju departmenta Los Santosa. Nakon što sam završio Policijsku akademiju, započeo sam rad u LSPD-u, brzo se ističući svojom posvećenošću i stručnim znanjem. S vremenom sam napredovao kroz redove, preuzimajući sve odgovornije HC pozicije i stičući reputaciju pouzdanog i efikasnog čoveka. Ubrzo sam se našao u visokim komandnim pozicijama, gdje sam imao priliku oblikovati akcije i unaprijediti rad policije sa gradjanima naseg grada. Svakodnevno sam se suočavao s izazovima, ali sam uvijek bio vođen željom da zaštitim građane i unaprijedim kvalitet života u Los Santosu. Pavle i dan danas nastavlja svoju karijeru u vladi.

- Pavle je zbog proslosti veoma bahat i moze da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
- Pavle moze da: vuce, skuplja sa poda, veze,ubacuje u auto, penje uz merdevine, otvara PDA, pruza prvu pomoc sa revolverom ili tazerom u ruci
- Pavle moze da onesvesti/ubije kolegu/kriminalca/civila ako ga uhvati u korupciji
- Pavle moze svakome da unisti/otkrije kamericu (uz upotrebu try komande)
- Pavle moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom.
- Pavle moze da trazi i uzme mito do 100.000

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom