Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za EMS I Leo Verstappen I 49239

Rejected
Status
Not open for further replies.

KarloK

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h Nekada vise
5. Vaš Discord: karloklrc_
6. Vaše ingame ime: Leo Verstappen
7. Vaš ID: 49239

Dodatne informacije:
1. Lider za: EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Bio sam vec vise puta HC u EMS te znam kako se radi posao + volim raditi/komunicirati sa ljudima.
-Znam napraviti dobar RP bilo to koristajuci RP-Komande ili ne.
-Poznajem pravila servera te pravila EMS

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Uveo bih vise kontrola zdravlja kako drzavni sluzbenici nebi ostali bez zdrastvenog osiguranja.
-Glavni rad EMS bi bio Pružati prvu pomoc, Prodavati osiguranja, Prodavanje kompleta prve pomoci, Zdrastveni Pregled, Prevoz lekova itd.
-Uveo bih vise RP-a tokom izdavanja Zdrastvenog Osiguranja kao na primer Zdrastveni Pregled itd.
-Imali bi vise psihijatra kako bi Građani sa problemima mogli porazgovarati sa strucnom osobom te bi ta osoba (EMS Psihijatar) probala rijesiti njihov problem.
-Regrutacije bi bile svaka 3 dana.
-Radilo bi se punom snagom te glavna u EMS nebi bila NIKADA prazna.
-Prva pomoc bi bila pruzana svakom Građanu bio on Državni Službenik ili NE.
-Za EMS bi bilo potrebno imati minimalno 7 godina u Gradu, Cist dosije te poznivanje Pravila Grada.
-Department bi imali samo HC kao sto su 02, 03 i Inspektori Zdravlja.
-Uveo bih obavezan rad od 2 Sata na dan.
-Svaki veci napravljeni problem od strane EMS zaposlenika ce biti kaznjen najstrozom Kaznom.
-Uveo bih pokazne vijezbe kako pružiti Prvu Pomoč itd.
-Svi novi radnici EMS bi morali proč Psihijatirski pregled zato sta je posao EMS radnika jako stresan.

Hvala na citanju.
Potpis:
Leo Verstappen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom