Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25562
Players nickname
Bruno Bregana
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 14, 2024
Time
00:00
Proofs
/

Bruno Marincicc

Player
Player
Postovanje igram dugo vremena na ovom serveru i na njemu sam upoznao mnogo prijatelja i imao dobrih trenutaka.U trenutku kada mi je mladi brat radio 1.1 bilo je u trenutku kada je bio kod mame, ja sam tada bio kod tate a on nije znao za to pravilo te je usao u moj grand rp acc na pcu kod mame jer je znao lozinku i mail a nije imao svoj acc i prekrsio pravilo za koje nije znao da postoji.Sada kada zna ovo pravilo saznao je sta je napravio i ispricao se.Sada bi vam se ja jos jednom ispricao i necu vise nikad krsiti pravila kao takva on ce si napraviti svoj account a ja bih onda igrao na svom ako mi date unban. Izbrisao sam gta grand rp , zato sada nisam stavio datum proof, vrijeme i tocan adminov nickname a u slucaju da ne dobim unban nebi mi vrijedilo skidati igricu od 100gb za proof.Sada kada sam naucio brata sve i napravio mu svoj acc zelim se ispricati i ponovo krenuti igrati na ovom projektu i obecajem da vise necu krsiti pravila. Pristajem i na moneywipe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom