povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobro je sto nisi kratio pov jer bi upozorio admine da pazljivo gledaju ovaj pov jer lik konstntno glic rola i prekida animaciju kad mijenja oruzije a to je i samo BA !!!Pozdrav administracijo volio bi da pregleda ovo neki iskusniji admin. Pogledajte u logovima da li je igrac ID 42583 dovrsio igraca 60519 i time prekrsio MK ako nije onda ga kaznite za Fear Rp a igraca ID 60519 kaznite za BA jer je odradio CL i opet se spawnao i ozivio, je time je uradio BA
ne gubi se bratedobro je sto nisi kratio pov jer bi upozorio admine da pazljivo gledaju ovaj pov jer lik konstntno glic rola i prekida animaciju kad mijenja oruzije a to je i samo BA !!!
nisam ti ja kriv sto oces da kacis nekoga a ti prvi radis tone gubi se brate
ti radis BA tako da radis f1 i onda se spawnas ziv, BA moj nije BA jer mi zavrsi role. Treba POV i druge osobe da bi se ustaovio BAnisam ti ja kriv sto oces da kacis nekoga a ti prvi radis to
eto videcemo sta ce admin da odluci neki su dobijali i po montazi ba kad ih neko kacioti radis BA tako da radis f1 i onda se spawnas ziv, BA moj nije BA jer mi zavrsi role. Treba POV i druge osobe da bi se ustaovio BA
lmao niko nije dobio od montazu baeto videcemo sta ce admin da odluci neki su dobijali i po montazi ba kad ih neko kacio
vidi se da ga dobro savetujes a i sam znas da radi Balmao niko nije dobio od montazu ba
al ti kazes od montaze ljudi dobija ne znas ni sam sta pricas al ajvidi se da ga dobro savetujes a i sam znas da radi Ba
brate, role mi se zavrsio ne znam sta pricasvidi se da ga dobro savetujes a i sam znas da radi Ba