1. Vaše ime u RL: Bojan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-9h
5. Vaš Diskord: zizy_kristal
6. Vaše Ingame ime: Zizy Kristall
7. Vaš ID: 27020
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-9h
5. Vaš Diskord: zizy_kristal
6. Vaše Ingame ime: Zizy Kristall
7. Vaš ID: 27020
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Ems je bitna organizacija spored mene. Moja prva organizacija i bez toksicnost.
2. Vrlo dobro znam sta radil, vrlo pazljivo znam da saslusam, racionalno razmisljam I vrlo sam smiren u stresnim situacijama. Poznajem dobro pravila grada kako I organizacije , te smatram da mi se treba dati sansa. Moja organizacija ce pruziti dobar rp, a svakako ljudi u njoj će se dobro zabaviti.
3. -Zelim biti lider EMS zato sto imam iskusnu ekipu iz sebe koja mi moze pomoci oko svega sto nebi ja mogo da uradim, i hteo bi da budu uspesna 2 meseca mandata koih cu da vodim EMS.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Toksicnost u organizaciji bi bilo na nulu i forsirao bih sve clanove i vrhovne komande da isto to primene prema mladjim clanovima koji su deo organizacije, isto tako toksicnost prema drugim organizacijama nece postojati
2. Regrutaciju bi radio cesce te kako bi dao ljudima sansu da se isprobaju u ovome.
3. Lekove za drzavne organizacije bi radio 3 puta sedmicno te kako bi kolege bile zdrave da bi spasavao grad od kriminala
Rankovi:
01 I Direktor
02 I Zamenik Direktor
03 I Savjetnik Direktora
04 I Supervizor
05 I Vodja Labaratorije
06 I Zamenik Vodje Labaratorije
07 I Vodja Hitne Pomoc
08 I Zamenik Vodje Hitne Pomoc
09 I Vodja Zdrastveno Osiguranje
Ginekolog
Pilot
Psihijatar
Iskusni Doktor
Doktor
Mladji Doktor
Medinicar
Doktor na Obuci
Suspend 72h
Suspend 48H
Suspend 24h
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Ems je bitna organizacija spored mene. Moja prva organizacija i bez toksicnost.
2. Vrlo dobro znam sta radil, vrlo pazljivo znam da saslusam, racionalno razmisljam I vrlo sam smiren u stresnim situacijama. Poznajem dobro pravila grada kako I organizacije , te smatram da mi se treba dati sansa. Moja organizacija ce pruziti dobar rp, a svakako ljudi u njoj će se dobro zabaviti.
3. -Zelim biti lider EMS zato sto imam iskusnu ekipu iz sebe koja mi moze pomoci oko svega sto nebi ja mogo da uradim, i hteo bi da budu uspesna 2 meseca mandata koih cu da vodim EMS.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Toksicnost u organizaciji bi bilo na nulu i forsirao bih sve clanove i vrhovne komande da isto to primene prema mladjim clanovima koji su deo organizacije, isto tako toksicnost prema drugim organizacijama nece postojati
2. Regrutaciju bi radio cesce te kako bi dao ljudima sansu da se isprobaju u ovome.
3. Lekove za drzavne organizacije bi radio 3 puta sedmicno te kako bi kolege bile zdrave da bi spasavao grad od kriminala
Rankovi:
01 I Direktor
02 I Zamenik Direktor
03 I Savjetnik Direktora
04 I Supervizor
05 I Vodja Labaratorije
06 I Zamenik Vodje Labaratorije
07 I Vodja Hitne Pomoc
08 I Zamenik Vodje Hitne Pomoc
09 I Vodja Zdrastveno Osiguranje
Ginekolog
Pilot