Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Tobago | Neformalna organizacija

Domba

Player
Player
Joined
Jun 13, 2022
Messages
34
Ime porodice: Tobago
Vlasnik porodice I ID: Domba Jackson 25998
Broj kuce od porodice: 973
Forum link vlasnika porodice: Ime I tag vlasnika porodice na discordu: domba1966

Logo:

Familijarna uniforma:
Screenshot

Istorija Familije:
Tobago je moćna i uticajna familija koja deluje u samom srcu Los Santosa. Osnovana je pre nekoliko decenija i izrasla je u jednu od najopasnijih i najorganizovanijih familija u gradu. Naša misija je da uspostavimo dominaciju u svim kriminalnim aktivnostima širom Los Santosa, održavajući čast i lojalnost unutar familije.

Rankovi:
10. Vođa Tobago
- Vođa je glava familije Tobago. On donosi sve ključne odluke, vodi organizaciju i osigurava da se poštuju principi i tradicije familije. Vođa je autoritet koji svi članovi poštuju.
9. Don - Don je zamjenik vođe familije Tobago. On preuzima vođstvo u odsustvu vođe i nadgleda poslovanja familije.
8. Komandant - Komandanti su najbliži savetnici vrhu familije. Oni kontrolišu velike delove teritorije i imaju poslednju reč u većini operativnih pitanja.
7. Major - Oni održavaju komunikaciju sa spoljnim saradnicima.
6. Poručnik - Oni osiguravaju da sve operacije teku glatko i rešavaju konflikte unutar familije. Poručnici takođe organizuju treninge za mlađe članove.

5. Kapetan - Kapetani su lideri operativnih timova. Oni planiraju i koordiniraju velike operacije, kao što su napadi na neprijateljske teritorije i organizovane pljačke.
4. Agent - Agenti su iskusni operativci sa specijalnim zadacima. Oni vode manje timove i odgovorni su za uspešno izvršenje misija.
3. Operativac - Operativci su članovi koji su savladali osnovne veštine i sada učestvuju u složenijim operacijama. Njihove dužnosti uključuju pljačke, krijumčarenje i druge kriminalne aktivnosti.
2. Učenik - Učenici su regruti koji su se dokazali i sada uče specifične veštine od iskusnijih članova. Oni obavljaju zadatke kao što su isporuka karavana, panela i rad na plantazi.
1. Rekrut - Rekruti su novi članovi familije Tobago. Oni obavljaju osnovne zadatke, učeći o pravilima familije. Njihova glavna dužnost je da pokažu lojalnost i sposobnost za napredovanje.

Cilj nase familije:
Da postanemo najmoćnija i najuticajnija organizacija u Los Santosu. Kroz lojalnost, disciplinu i strategiju, težimo ka rastu i uspehu u svim našim poduhvatima. Da odnosimo sve pobede na eventima.
 
Top Bottom