1. Vaše ime IRL: Trifun
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 2-6H
5. Vaš Discord: ilijadiamond
6.Vase ime ingame: Ilija Diamond
7. Vaš ID: 47371
1.Leader za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Smatram da bi moje iskustvo koje sam stekao pomoglo u razvijanju organizacije i boljem iskustvu igraca.
Vec duze vremena sam na ovom projektu i oduvek sam zeleo da budem lider neke organizacije i nadam se da cu ostvariti svoj cilj i napraviti sto bolju organizaciju
Sve toksicne clanove bih najstrozije kaznio i necu dopustiti omalozavanje clanova bez obzira na njihov rank.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Svakog vikenda bih organizovao sastanke gde bih ukaziovao na mane i prednosti u cilju poboljsanja role-play
Insistirao bih na tome da se ne propusta ni jedna akcija i da izvucem maksimalni role-play iz svakog pojedinca i napravim organizaciju za pamcenje.
Takodje bih uveo standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+godina(OOC), da zna pravila servera, da ima 5+ godina u gradu.
Rankovi:
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 2-6H
5. Vaš Discord: ilijadiamond
6.Vase ime ingame: Ilija Diamond
7. Vaš ID: 47371
1.Leader za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Smatram da bi moje iskustvo koje sam stekao pomoglo u razvijanju organizacije i boljem iskustvu igraca.
Vec duze vremena sam na ovom projektu i oduvek sam zeleo da budem lider neke organizacije i nadam se da cu ostvariti svoj cilj i napraviti sto bolju organizaciju
Sve toksicne clanove bih najstrozije kaznio i necu dopustiti omalozavanje clanova bez obzira na njihov rank.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Svakog vikenda bih organizovao sastanke gde bih ukaziovao na mane i prednosti u cilju poboljsanja role-play
Insistirao bih na tome da se ne propusta ni jedna akcija i da izvucem maksimalni role-play iz svakog pojedinca i napravim organizaciju za pamcenje.
Takodje bih uveo standarde koje bi svaki clan morao ispuniti da bi nam se pridruzio kao sto su:
13+godina(OOC), da zna pravila servera, da ima 5+ godina u gradu.
Rankovi:
- Suspend
- Red Boy
- Rookie
- Ghetto Boy
- Grafit team
- Garfit team co-leader
- Grafit team leader
- Ghetto Boss
- Turfer
- O.G
- Enforcer