Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Blacklist za Admina | Abraham Elkhabib, Mujo Simba

Status
Not open for further replies.
Your ID
3301
Players nickname
Luka Lopac
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jul 3, 2024
Time
00:00
Proofs
//

Luka Lopac

Senior Administrator
Senior Administrator
Pozdrav bilo kome od glavnih admina koji bude ovo citao. Po samome naslovu mozete zakljuciti o ceme se radi u ovoj zalbi. Od moje blackliste iz admina je proslo vise od 2 godine, pisao sam nekoliko molbi da se vratim, ali neuspjesno sto i cijenim jer nije lako dobiti necije povjerenje nakon takve greske. Ovim putem zelim da jos jednom razmislite i odlucite da li ce ikada postojati sansa da dobijem drugu priliku. Svjestan sam svoje greske koja se desila i da je to potpuno moja krivica iako sam svo vrijeme pokusavao to odmaknuti od sebe i tek sada vidim kako je to utjecalo na mene kao admina. Tada sam bio relativno novi igrac, kao i vecina i nisam pazio na svoje radnje jer sam mislio da to nije toliko bitno i nisam bio svjestan sto radim. Zelio bih samo jos jednu priliku da se uspijem dokazati, da je ono sto se desilo tada, iza mene, da ti ljudi vise nisu dio mog igranja i da takvih gresaka nece biti. Jedino sto sada zelim je pomoci serveru i ljudima na njemu sa svojim znanjem i iskustvom.
Uvjeren sam da sam sada zreliji i odgovorniji, te da mogu ponovno pridonijeti serveru, ovaj put s puno više iskustva i razumijevanja. Ako mi se pruži druga prilika, obećavam da ću raditi predano kako bih vratio povjerenje koje sam izgubio i da ću uložiti sve svoje napore u održavanje pozitivne i pravedne atmosfere na serveru. Sa svime sto sam prosao na ovome serveru, kao netko tko je prosao od farmera do lidera organizacije, mislim da znam kako pomoci igracima.
Nadam se da cete razmisliti, lijepi pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom