Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58134
Players nickname
Faruk Shadow
Suspect ID
55676
Date of violation
Jul 3, 2024
Time of violation
01:04
Proofs
https://youtu.be/1SSUAX34niw

Faruk Shadow

Player
Player
U pocetku smo se dogovarali oko 2 sata oko pristojne ponude za moj auto Q8 i na kraju je on dao ponudu od 8m i nekog mercedesa koju sam ja naravno odbio, Posle jedno 5 do 10 minuta on mene zove i kaze dacu ti 10m i mercedesa ja sam se zacudio i odma ga nazvao i prihvatio ponudu, Ja sam pozvao mog drugara da bude tu da sve ide kako treba ja priznajem da sam odbio porez sto nije po pravilima priznajem svoju gresku kao prvo, a kao drugo u sred nase ponude on je rekao da ce mi dati za auto 5m a 5m na ruke da bi bio manji porez, ja sam na to pristao gde sam mu poslao ponudu za 5 miliona te je on uzeo ponudu i u dokazu se vidi da je posle toga rekao "A za ovih ostalih 5 nek ti drug nadomiri" te je on seo u njegov mercedes sto mi je dugovao sa tih 5 miliona kako smo se dogovorili i pobegao bez ikakvog sramljenja ja i moj drugar smo se zacudili i posle toga pokusali da se lepo dogovorimo ali on je krenuo da ucenjuje da mi uzme mnogo vise stvari gde sam ja odbio i rekao da idemo na drugi nacin, Ja znam da sam prekrsio pravilo o porezu i nece se vise ponoviti naravno admini moze da mi daju kaznu za to prekrseno pravilo ali i njemu za Skem. mikrofon mi nazalost nije bio ukljucen ali se jasno vidi na snimku kako on vodi ka skemu Hvala na saslusanju i nadam se da ce biti manje ovakvih ljudi

Stefan Whitee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV u kojem se cuje kada pricate
Rok za ispravljanje greski 6h

Stefan Whitee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu
Greske nisu ispravljene u zadatom roku

Status