U pocetku smo se dogovarali oko 2 sata oko pristojne ponude za moj auto Q8 i na kraju je on dao ponudu od 8m i nekog mercedesa koju sam ja naravno odbio, Posle jedno 5 do 10 minuta on mene zove i kaze dacu ti 10m i mercedesa ja sam se zacudio i odma ga nazvao i prihvatio ponudu, Ja sam pozvao mog drugara da bude tu da sve ide kako treba ja priznajem da sam odbio porez sto nije po pravilima priznajem svoju gresku kao prvo, a kao drugo u sred nase ponude on je rekao da ce mi dati za auto 5m a 5m na ruke da bi bio manji porez, ja sam na to pristao gde sam mu poslao ponudu za 5 miliona te je on uzeo ponudu i u dokazu se vidi da je posle toga rekao "A za ovih ostalih 5 nek ti drug nadomiri" te je on seo u njegov mercedes sto mi je dugovao sa tih 5 miliona kako smo se dogovorili i pobegao bez ikakvog sramljenja ja i moj drugar smo se zacudili i posle toga pokusali da se lepo dogovorimo ali on je krenuo da ucenjuje da mi uzme mnogo vise stvari gde sam ja odbio i rekao da idemo na drugi nacin, Ja znam da sam prekrsio pravilo o porezu i nece se vise ponoviti naravno admini moze da mi daju kaznu za to prekrseno pravilo ali i njemu za Skem. mikrofon mi nazalost nije bio ukljucen ali se jasno vidi na snimku kako on vodi ka skemu Hvala na saslusanju i nadam se da ce biti manje ovakvih ljudi