Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang I Zika Creed I 55418

Rejected
Status
Not open for further replies.

ZIKA CREED

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Andrija

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 5+ sati

5. Vaš Diskord: zikaaa88

6. Vaše Ingame ime: Zika Creed

7. Vaš ID: 55418

Dodatne Informacije

1. Lider za: Blood Street Gang

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.Smatram da imam dovoljno iskustva u kriminalnim organizacijama i da bih bio dobar lider Bloodsa,Trudio bih se kao lider da sve bude uredno i da ne bude problema menju zaposlenima

2.Od kako sam u gradu Bloodsi su mi uvek bili najjaci sto cu ja probati da odrzim njihovu reputaciju i ici cemo ka tome da budemo najjaca kriminalna organizacija u gradu

3.Uvek bi bili aktivni i radili bi zanimljive stvari po gradu.Kao ideju imam da neki put recimo skupimo se u 2-3 sa velikom kolicinom droge i da to moramo da prevezom drugoj bandi gde ce nas juriti policija ili drugo bande.

4.Kao lider ne bih dozvolio nikakvu tokssicnost i svadje izmadju igraca,a svako krsenje pravila grada bice strogo kaznjeno

Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Kao lider Bloodsa svakog dana bih zakaziovao turfove i trudili bi se da budemo banda sa najvise teritorija u gradu.Imam turf tim koji je preman da se puca i koji nece dati da druge bande uzimaju teritoriju.2-3 puta nedeljno cemo raditi FZ,24/7 kao i talacke i slacemo ljude da sto vise robaju po getu i autoputu u cilju sakupljanja vise oruzja za nase potrebe.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

ZIKA CREED

Player
Player
Zaboravio sam rankove izvinjavam se
1.suspend 48h
2.suspend 24h
3.novajlija
4.diler
5.zelenas
5.ghetto boy
6.grafiti team junior