Pozdrav Mujo i ostaloj administraciji. Pisem ovaj put i zadnji da dobijem un ban dakle proslo je dugo od mog bana nego da vam ispricam celu pricu jednog dana ja i moj drug smo nesto radili oko familije i mi smo uzimali neke nebinte stvari iz skladista i to smo zavrrsili al da napomem u toj famili sam bio sa main i tvink 18355 i 17258. zatim sam tu otriklven za 6,22 kradju iz skladista i posto sam tad bio zavisnik od granda sam napravio treci acc 44255 i tu sam dobio ban za 1.4 i posle sam piso zahtev za un ban i tu sam slago da imam brata Milosa koji je napravio acc da bi on igro i sad skoro sam dobio ban na 7 dana i ne znam sta je meni tu bilo ja sam ponovo napravio 4 acc da bi igro i zatim sam i tu dobio ban i posle smo ja i moj drug Ognjen, trazili acc neki da bi ja odigro bizz war i zatim smo pretili liku ako nam ne da acc da cemo ga okaciti i tu sam dobio BlackListu Sa Server. Ovim putem molim Muju Simbu da mi da un ban i obecavam tebi Mujo i celoj administraciji da necu preksiti vise ni jedno pravilo servera i da se ovo vise nikad nece ponavljati pozdrav od Rileta Kille