Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18355 17258 44255
Players nickname
Rile
Administrators nickname
Muja Simba
Date
Jul 3, 2024
Time
00.00
Proofs
Nemam

_Rile_

Player
Player
Pozdrav Mujo i ostaloj administraciji. Pisem ovaj put i zadnji da dobijem un ban dakle proslo je dugo od mog bana nego da vam ispricam celu pricu jednog dana ja i moj drug smo nesto radili oko familije i mi smo uzimali neke nebinte stvari iz skladista i to smo zavrrsili al da napomem u toj famili sam bio sa main i tvink 18355 i 17258. zatim sam tu otriklven za 6,22 kradju iz skladista i posto sam tad bio zavisnik od granda sam napravio treci acc 44255 i tu sam dobio ban za 1.4 i posle sam piso zahtev za un ban i tu sam slago da imam brata Milosa koji je napravio acc da bi on igro i sad skoro sam dobio ban na 7 dana i ne znam sta je meni tu bilo ja sam ponovo napravio 4 acc da bi igro i zatim sam i tu dobio ban i posle smo ja i moj drug Ognjen, trazili acc neki da bi ja odigro bizz war i zatim smo pretili liku ako nam ne da acc da cemo ga okaciti i tu sam dobio BlackListu Sa Server. Ovim putem molim Muju Simbu da mi da un ban i obecavam tebi Mujo i celoj administraciji da necu preksiti vise ni jedno pravilo servera i da se ovo vise nikad nece ponavljati pozdrav od Rileta Kille

Status
Not open for further replies.
Top Bottom