Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Djordje Bakmaz

Player
Player
Joined
Jun 20, 2022
Messages
771
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10 sati
5. Vaš Discord: .fantux
6. Vaše ingame ime: Mark Cronix
7. Vaš ID: 340

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Zato što bi volio postati lider RS | Žločin organizacije te mi je želja da povećam aktivnost u RP-u od navadene organizacije.

Glavni cilj organizacije bi bila obrana HQ-a te turfovi i tajna.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kao prvo u zadnje vrijeme gangovi ne ulazu dovoljno truda u RP stranu Granda ja kao lider bio trazio od svojih članova da znaju što je više RP pravila moguće, poštovanje višeg i nižeg čina bi bila vrlo važna karakteristika organizacije. Kad god bi se moglo bi se radile talačke, robanje, i otimanje ljudi po ghetto. Kada bi se dogodila racija na Marabunta pošto rijetko koja organizacija brani svoj HQ (teritorij) tražio bi od svih članova obavezana dolazak da obranimo naše vlasništo npr municija, panciri, oružja i slično. Svako vrijeđanje članova istog orga ili nekog drugog se ne bi toreriralo te bi svaki član koji to radi dobio IC kaznu (npr Black lista organizacije). Zadatke Marabunte je da digne RP na najviši nivo mogući time da se što više moguće rade TALAČKE, ROBANJE, TURFANJE, PLJAČKE PRODAVNICA I SLIČNO samim time organizacije je zanimljiva radi toga što ne samo da daje članovima više mogućnosti za zabavu nego otežava posao svakog STATE te samim time se diže razina RP-a za članove STATE-a.


Također bi olakšali skupljane dokaza od strane legalnih organizaciju za RACIJE na gang ili BLACK market time što bi se aktivnost u našoj organizaciji te odanost što bolje RP-u i poštovanju pravila najviše cijenila, to također uključuje često organiziranje eventova kao što su pljačka gun stora, talačka i slično, radi ne samo beneficija crime organizacije nego također za olakšavanje skupljanje dokaza za STATE organizacije pogotovo za FIB radi čestih pojava racija na različite gangova kako bi RP bio što zanimljiviji moguć računajuči na to da su VLADINE organizacije u stanju prikupiti svih 10 traženih dokaza.​

 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom