Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija | Miki Vercettii | 30903 |

Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Vercettii

Player
Player
Joined
Mar 22, 2024
Messages
68
Organizacija: EMS

Ime: Miki
Spol: Musko
Dob: 28
Nacionalnost: Amerikanac
Mjesto rođenja: Los Santos
Boja očiju: smedja
Boja kose: crna
Tetovaže: po celom telu
Snage:strpljiv, odlicno rukovanje oruzijem, snalazljiv
Slabost: lakoveran, slab sa zivcima

Životna priča: 100+ riječi

Miki je rodjen u Los Santosu, gradu Amerike.Miki je imao tri brata Delkov, Nesa, Stefan i bili su nerazdvojni stalno su se prepirali oko nekih gluposti ali su se mnogo voleli. Kada su odrasli bili su u problematicnom drustvu te zbog toga njihov brat Stefan bio je ubijen u pucnjavi koja se desila u centru grada u jednom kaficu kada su oni sedeli. Stefana su ubili jer je imao jako puno dugova jer je puno kockao pa su ga odlucili ubiti. Tada su Nesa, Miki i Delkov krenuli da se osvete tim ubicama. Kada su konacno njih trojica usli u trag ubicama i kada su dosli da se osvete njima opet je nastala velika pucnjava i u toj pucnjavi je poginuo Delkov.Miki je ostao samo sa Nesom i bio je proganjan od strane ljudi koji su ih hteli ubiti te nije imao druge opcije nego da pobegne iz Los Santos. Miki je pobegao u centar Los Santosa gde je odlucio da se okrene ka zakonu te je se zaposlio u National Guard gde je jako puno trenirao pucnjavu,snagu... Nakon dugog rada u NG-u Miki je se zaposlio u EMSi tu je se dosta upoznao sa gradom. Nakon EMS-a obisao je svaku organizaciju u drzavi,ali je se na kraju opet odlucio vratiti u EMS zato jer mu je to najdraza organizacija.Miki sada zivi mirnim i ugodnim zivotom ali opet ima u secanju svoju poginulu bracu Delkova i Stefana.

Priča o karijeri:
Nakon zavrsenog medicinskog fakulteta, Miki je citao novine a u novinama je pisao oglas za posao u EMS-u kao Hitna Pomoc te je je posle dva dana otisao na razgovor za posao i dobio ga. Karijera mu nije isla lepo zbog jednog kolege ali on je bez obzira na njega. Miki je sve vise i vise napredovao te je posle nekog vremena unapredjen u Assistenta Direktora te je radio na slucajevima poput provere zdravlja, nadgledati posao ostalim kolegama, ici sa direktorom i zamenicima.
Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )
 
Last edited:

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
486
Biografija ODBIJENA
Razlog: Nemate 100+ rijeci u prici od karijere
Pokusajte ponovo za 7 dana.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom