Nelson se lik zove na vecini glava valjda unban je dobio iako ima preko 10 glava
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nelson se lik zove na vecini glava valjda unban je dobio iako ima preko 10 glava
lazes kao ker imam snimke na bubici kako govoris da krades iz skladista i da te boli kurac jer imas mnogo akauntaApproved - Unban appeal GP 1.4 I Eldar Sicario
Poštovana administracijo, dobio sam ban za GP .14 i svestan sam svojih grešaka, za vreme stvaranje tih akaunta nisam bio upoznat sa tim pravilom te sam napravio malo previše. Te molim za još jednu šansu da mogu da nastavim da se družim sa ljudima koje sam upoznao na ovom projektu. Prihvacam...gta5grand.com
Molim da se svaki off topic kazni mislim nije poenta ljudi da stavljalju report i da vredjaju preko foruma domaca kultura ima svoje granice verovatnolazes kao ker imam snimke na bubici kako govoris da krades iz skladista i da te boli kurac jer imas mnogo akaunta
Jasno se vidi datum kada je prijaveno i da je odavno mislim ako treba jos dokaza slobodno pisiteApproved - Unban appeal GP 1.4 I Eldar Sicario
Poštovana administracijo, dobio sam ban za GP .14 i svestan sam svojih grešaka, za vreme stvaranje tih akaunta nisam bio upoznat sa tim pravilom te sam napravio malo previše. Te molim za još jednu šansu da mogu da nastavim da se družim sa ljudima koje sam upoznao na ovom projektu. Prihvacam...gta5grand.com